#91 Arda Ünyay

Bu çocuktan olmazsa hiçbir wonderkidden olmaz. Büyük stoper olacağım diye bağırıyor. Son pozisyon bence penaltıya yakındı ama 10 metre geriden gelip adamı bozmaya çalışması bile alkışlamaya değer.

Hala Ozan Kabaka cok benzetiyorum kendisini, ama sansi yok Okan imkani yok firsat vermez mecbur kalmadikca ama o yaptigi hareket net penalitiydi ozanin da böyle girisleri oluyordu hep

Daha önce de dediğim gibi pozisyon bilgisi gelişip, doğru pozisyon almayı öğrendikçe bambaşka bir seviyeye çıkacak. Eksikleri var ama potansiyeli çok yüksek. Belli ki gelişime aç, hedefleri olan birisi. Umarım bu sezon ciddi süreler alır 🧿

Sağ stopere gerek yok. Bu çocuk Davinson’u yedekler. Bizim Apo’nun yerine stoper almamız gerek.

Aferim. Durmak yok. Calismaya devam. Oldum ben dedigin an bitersin.

Hava topu vermedi resmen, bu durum beni şaşırttı. Davinsonun regeni gibi çocuk. Umarım üstüne koyarak devam eder

Bravo hoca. Gecen senelerdeki gibi 89 dk beklemedin tecrube kazanmasi gereken bir genci oyuna sokmak icin. Cocuk ta guzel oynadi.

Bravo hoca. Gecen senelerdeki gibi 89 dk beklemedin tecrube kazanmasi gereken bir genci oyuna sokmak icin. Cocuk ta guzel oynadi.
Hoca hatalarından ders çıkaracak gibi duruyor. Buda iyiye işaret. Oyuncu değiştirme ezberinide değiştirirse o zaman daha güçlü bi takım olacağız

Geri
Üst Alt