Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.659
- 106.360
- 4.738
Haksızlik ediliyor Abdulkerime f/p performans olarak çok büyük oynuyor.Abdülkerimin önüne koyarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haksızlik ediliyor Abdulkerime f/p performans olarak çok büyük oynuyor.Abdülkerimin önüne koyarım
mesgul etmeyelım gorevlıleri
Öyle zaten ama yaşı itibariyle bundan sonra hep geriye gidecek potansiyelli olan gençlerin önünü açması gerekHaksızlik ediliyor Abdulkerime f/p performans olarak çok büyük oynuyor.
Sane ye verdiği o uzun pas şahaneydi.
Bu sefer sol stoper oynadı ve yine kendini gösterebildi.
Aynısını dün yazmistim.Kesinlikle katılıyorum.Celimsiz cocuktan fitbolcu olmaz maalesef .Arda guler gibi oyun zekan olursa belki.O bile bu sene koca dönüştü resmen.Fizigi olmayan çocuk gerçek hayatta da öyle degilmi her zaman oteleniyor.Futboldada aynısı .Bizim altyapıdan çıkan çocukların hepsi maalesef bundan dolayı olmuyor .Alicturap koç gibi olsa bu muameleyi gorurmu sorarım size.Efe güçlü kuvvetli olsa Lemine kalibresinde olsa nasıl olur mesela.Gokdeniz gurpuzude unutmayalım.Futbol şuan fiziğe dayalı. Fiziğini erken geliştiren topçu olur. Benim altyapı bebelerinden fizikliler hariç umudum yok. Messi değilsen kız fiziği ile topçu olma şansın yok.