#91 Arda Ünyay

bu cocugun hic roportaji falan var mi? yetenekli ama zekasi nasil acaba bir fikir verirdi.

Futbol şuan fiziğe dayalı. Fiziğini erken geliştiren topçu olur. Benim altyapı bebelerinden fizikliler hariç umudum yok. Messi değilsen kız fiziği ile topçu olma şansın yok.

Hata yapacaktir mutlaka ama iyi fizik+ atik olmasi+ hizli karar vermesi 18 yas icin cok iyi on plana cikmis ozellikler valla.

Cok iyi islenmesi lazim bu cocuk. Ne bir anda tepelere cikarilmali, ne de hatasinda yere vurulmali.

Epey degerli

Oyun bilgisi geliştiği zaman tek eksiği tecrübe olacak. Fizik, hız, sıçrama, hırs her şey mevcut

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okan hoca da bu adamı rotasyonda kullanacak yürek yok.

2. hafta itibariyle unutulur.
Kullanır. Çünkü sırıtmaz. Bana göre kiralık gönderilmesi riskli. Göndereceğin takımın çocuğu oynatma garantisi yok bence. Burda alacağı 1000-1500 dk + antrenmanlar daha faydalı olacaktır.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acayip süratli ve iyi sayılabilecek bir ayağı var. Sağbekte de denenebilir bence. Okan efendi mutlaka süre vermeli yalnız lig maçlarında. Arda ve Berat Luş'dan ümitliyim ben. Ada ve Çağrı'yı biraz daha görmek lazım.

Hiçbir yere kiralık falan göndermeyip burada oynatmak lazım. Kadrodaki yıldızlarla çalışarak daha çok şey katar kendine. Ayrıca 18'inde geldi, 3 sezon bizde oynasa altyapıdan yetişmiş oyuncu statüsünü almış olur.

Tek sorunu gördüm, top rakipteyken topsuz oyunda rakip hücum oyuncunun peşine takılıp alanını boşaltabiliyor ve ceza sahasında içinde büyük bir boşluk oluşabiliyor. başka sorununu görmedim.

Hayret paylaşılmamış.

Çocuğun konuşması da çok düzgün çıktı.

Gariel Sara'nın 2 senedir özel olarak ilgilendiğini biliyorum.. Baya işlemiş nasıl soğukkanlı olması gerektiğini ve ortaların genelde nereye açılacağını falan hep tembihlemiş

Adi Ardanho ya da Ardanez olsa sokuk Madrid 50 milyon saymisti bile.

Geri
Üst Alt