- 10 Nisan 2013
- 58.590
- 41.734
- 3.943
Aynı maçı izlediğimize emin misin rengim5-0dı bu oyundayken ama 5-1 oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı maçı izlediğimize emin misin rengim5-0dı bu oyundayken ama 5-1 oldu
Kafaya cok sasirdim. Hazirlik doneminde havada asili falan kaliyordu cocuk.5-0dı bu oyundayken ama 5-1 oldu
Bu kadar nasıl kötüleşebildi ya sezon başındaki halinden eser yok
Oynadığı maçlardaki total skor bu maç değilAynı maçı izlediğimize emin misin rengim
Ozan Kabak ile yabancı sol stoper yeterli midir arkayı toplamak için? Ben alınan sol stoperin sol bek özelliği olması gerektiğini düşünüyorum Jakobs'un sakatlanma sıklığı nedeniyle.Cuesta ve Nelsson gibi yetersiz oyuncularin kadrodan gönderilmesi ne kadar dogruysa da stoper rotasyonunu Kaan, Metehan ve Arda ile olusturmanin ne kadar yanlis oldugunu gördük. Bunun yaninda sag bek olarak alinan Singo, takimin ön liberosu Lemina ve yarim saat Alanya macinda da olsa Jakobs stoperde oynadi.
Gelinen noktada Sanchez ve Abdülkerim haric takimda stoper olmadigini herkes net bir sekilde görmüstür diye ümit ediyorum. Sol stopere yabanci ilk 11 oyuncusu, sag stopere yerli yedek oyuncu lazim.
Bir önceki yaz döneminde de yine dümdüz bir dar bir kadroyla yola cikip devre arasi 6 transfer yapmistik. Frankowski, Cuesta, Eren, Lemina, Ahmed ve Morata. Bunlardan 3'ü gönderildi, biri tekme tokat gönderilecek (Ahmed). Elde kulübüyle sorun yasayan ve taraftar ittirmesiyle alinan Lemina ve Trabzon'dan kesfettigimiz Eren kalacak.
Bu kadar kötü kadro planlamasinin önüne gecmek icin bazi kararlar Okan hocaya birakilmamali.
UğurcanOzan Kabak ile yabancı sol stoper yeterli midir arkayı toplamak için? Ben alınan sol stoperin sol bek özelliği olması gerektiğini düşünüyorum Jakobs'un sakatlanma sıklığı nedeniyle.
Takılıyorum yavOynadığı maçlardaki total skor bu maç değil
Uğurcan
Singo Sanchez Transfer Jakobs
Torreira Transfer
Sane Transfer Transfer
Osimhen
Günay
Sallai Transfer Abdülkerim Eren
Lemina Sara
Yunus İlkay Barış
Icardi
Devre arasında kurulması gereken asgari kadro bu şekilde görünüyor. Ciddi şekilde ilk 11'i iyileştirip eldekileri yedeğe çekmezsek Cuestalar gelip gitmeye devam eder.
Defans özelinde stoperleri halletmek yeterli olur bence. Singo, Sallai, Jakobs ve Eren dörtlüsü avrupasız ligi götürecektir.
Sezon başından beri yedek kulübelerini görmüyor musun?al abi bi snickers ye
Yunus ve Barış'ı yedek bırakacak oyuncu yerine bunlara yedek olacak 2 oyuncu alsak daha mantıklı değil miSezon başından beri yedek kulübelerini görmüyor musun?
Bu mantıkla transfer yaparsak toplam en az 12'ye 2 tane Ahmed Kutucu ve Yusuf Demir alırlar...Yunus ve Barış'ı yedek bırakacak oyuncu yerine bunlara yedek olacak 2 oyuncu alsak daha mantıklı değil mi
Bu mantıkla transfer yaparsak toplam en az 12'ye 2 tane Ahmed Kutucu ve Yusuf Demir alırlar...