- 12 Haziran 2015
- 36.037
- 31.699
- 2.693
Yedek olacak bir isim değil, 11 garantisi alınıp kiraya verilmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinson ne zaman sakardıpozisyon bilgisi, müdahale bilgisi bunlar öğrenilecek şeyler
ama o fizikle o çeviklik allah vergisi
önce bunun bir ayrımına varın
davinson da gençken sakarın önde gideniydi mesela
barış da güreşçi deniyordu
bazı şeyler zamanla olur bazıları ise doğuştan
bu çocuk doğuştan avantajlı
önemli olan onu eğitmek
Davinson ne zaman sakardı
Ajax dönemi adamın kariyerinin zirve noktası
Katılmıyorum aksine daha konsantreydi o dönemzirve performansı vardı ama sakardı
davinson hala sakarlık yapıyor hatta ama nu işler olgunlaşınca azalır
yeterki doğuştan gelen çeviklik fizikli olmak gibi şeyler biraz olsun
Kendi haline birakmama konusuna katiliyorum renkdas. Yalniz Semih Kaya'da olmayan tonla ozellik var Arda'da.Her aldigi surede yakin mesafede kasap modundaki mudaheleleri idmanlarda ne kadar dikkat edilmediginin urunu bence.
İyi yaptigi bir sey ardindan aninda hata yapmasi hocanin da ustune dusmedigini gosteriyor benim icin.
Surekli adami kovalayip onune mudahele.yapiyor. akilli kivrak adam penalti kirmizi kart manyagi yapar.
İslenmesi ve uzerinde calisilmasi lazim. Yasina gore fizik ve hizi var o bolge icin. Ama kendi haline birakirsan max Semih Kaya olur
Potansiyel olarak kesinlikle. Destekliyorum cocugu hatalarina ragmen.Diger isim Gokdeniz. Dun suler sansti corba kadro yerine entegre olabilecegi isimlerle oynadi ama o da hic top isteyen hirsli istekli gozukmedi.Kendi haline birakmama konusuna katiliyorum renkdas. Yalniz Semih Kaya'da olmayan tonla ozellik var Arda'da.
30 yaş altı taraftarımız aşırı şımarık.Şimdiki yetenek ve potansiyel yetenek diye bir şey var.
Bu çocuğun potansiyel yeteneği yüksek ve geleceği parlak.
Hata yapınca hemen idam edilecekse genç oyuncu nasıl yetişecek bu kulupte.
GS taraftar profili çok sıkıntılı o yüzden gençler için pilot kulup çözümü falan bulmak lazım
bu taraftar yapısıyla genç oyuncu geliştirmek zor iş
Apo Kerim ve Davinson'da tonla hata yapıyorlar 18 yaşında çocuk hata yapmış çok mu
Geçen seneki kiev macında davinson mesela orda kafayı nasıl vurdurttu onuda mı idam edelim şimdi
Doğru kariyer planlaması uygulanmalı ve doğru bir yere oynama garantisiyle kiralanmalı
Geldigim nokta su:Potansiyel olarak kesinlikle. Destekliyorum cocugu hatalarina ragmen.Diger isim Gokdeniz. Dun suler sansti corba kadro yerine entegre olabilecegi isimlerle oynadi ama o da hic top isteyen hirsli istekli gozukmedi.
Bunlar teknik ekip defolari benim icin.
Sorumlusu tamamen kendisi degil ama. İlgi alaka gormesi lazim.
Bizim hica pep falan der arada. Pep kac tane adam soktu takimina iyi kotu. Bizim hoca sansina yunus ve barisa denk geldi.