#91 Arda Ünyay

Yedek olacak bir isim değil, 11 garantisi alınıp kiraya verilmeli.

Devam kardeşim sen buradakilere bakma, gayet güzel perfors.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kaosla başladı 24-25 yaşlarında önemli bi sakatlik yaşamaz ise demir gibi sinirleri, mentali olur. 18 yaşında.

Şimdiki yetenek ve potansiyel yetenek diye bir şey var.
Bu çocuğun potansiyel yeteneği yüksek ve geleceği parlak.

Hata yapınca hemen idam edilecekse genç oyuncu nasıl yetişecek bu kulupte.
GS taraftar profili çok sıkıntılı o yüzden gençler için pilot kulup çözümü falan bulmak lazım
bu taraftar yapısıyla genç oyuncu geliştirmek zor iş

Apo Kerim ve Davinson'da tonla hata yapıyorlar 18 yaşında çocuk hata yapmış çok mu
Geçen seneki kiev macında davinson mesela orda kafayı nasıl vurdurttu onuda mı idam edelim şimdi

Doğru kariyer planlaması uygulanmalı ve doğru bir yere oynama garantisiyle kiralanmalı

Genç hata yapar…

Bu sadece futbolda değil her yerde böyledir. Hiç mi işinizde çok genç ve tecrübesiz olup hata yapmadınız. Yanında 2 tane 30 yaşında stoper var. Elbette onlarla aynı hatasızlıkta oynamasını bekleyemezsiniz ki onlar bile bazen hata yapıp seni yakıyor. Bakınız Frankfurt maçı. Tecrübesizlik bir de çabuk kırılma getirir.

Gençlere güvenmek lazım. Pişecekse bizim takımda güvenini kırmamak lazım. Arda Güler’in bizim 3-0’lık maçta nasıl patır patır sahaya bıraktığını unuttunuz mu? Hücum oyuncuları için hayat kolay ama defans sahaya patır patır bırakıyorsa mutlaka gol yediriyor.

Olmayacak denilen çocuk 18 yaşında ve ilk kez dün 11 başladı. Beyler 27-28 yaşında Apokerim 2. Kez 11 çıktığı maçta ağzımıza etmiş tek başına Giresun’a 3 puanı hediye etmişti. Davinson ilk sezon dalgalı performansı yüzünden çok fazla maçta yedek kalmıştı. Sane ilk 10 hafta olmayacak herhalde dedirtmişti.

2 maçla adam astığınız sürece bu takımda ne rotasyona adam bulabilirsiniz, ne genç çıkarabilirsiniz. Hem puan kaybetmeyelim hem de genç çıkaralım/ rotasyonlu oynayalım. Yani hem ayranım dökülmesin hem de tatsız şeyler olmasın.

Başka isteğimiz var mı?

pozisyon bilgisi, müdahale bilgisi bunlar öğrenilecek şeyler

ama o fizikle o çeviklik allah vergisi

önce bunun bir ayrımına varın

davinson da gençken sakarın önde gideniydi mesela

barış da güreşçi deniyordu

bazı şeyler zamanla olur bazıları ise doğuştan

bu çocuk doğuştan avantajlı

önemli olan onu eğitmek
Davinson ne zaman sakardı

Ajax dönemi adamın kariyerinin zirve noktası

İki kritik hatası vardı. Biri şans eseri gol olmadı, diğeri de ofsayt olduğundan penaltı olmadı. Bunlara rağmen dün çok iyi oynadı. Özellikle kritik hamleleri ve çevikliği önemli. Bir de oyun kurulumumda ayak içi pasları ve bu pasların şiddeti çok iyiydi. Yani etkili pas atabilecek teknik bir defans oyuncusu olabilir.

İki de kritik eksisi var. Birincisi; ayakta kalması gereken tehlikeli bölgede müdahale riskini gereksiz alması, ikincisi de yerini kaybetmesi. Bunlarda oynayarak gelişecek şeyler.

Boy, hiz, teknik, sertlik, cesaret, sakinlik… Elit stoper olucak hersey var. Uzerine gidilmeli. 18 yasinda oldugunu unutuyo bazi forumdaslar. Konsantrasyon ve gereksiz risk almama konularinda eksik. Bu yasta ve tecrubesiz bir stoper icin cok makul eksikler.

zirve performansı vardı ama sakardı

davinson hala sakarlık yapıyor hatta ama nu işler olgunlaşınca azalır

yeterki doğuştan gelen çeviklik fizikli olmak gibi şeyler biraz olsun
Katılmıyorum aksine daha konsantreydi o dönem

Davinson konsantrasyon sorunu olan bir adam öyle sakar birisi değil, anca Ajax öncesi falan belki öyledir

Her aldigi surede yakin mesafede kasap modundaki mudaheleleri idmanlarda ne kadar dikkat edilmediginin urunu bence.

İyi yaptigi bir sey ardindan aninda hata yapmasi hocanin da ustune dusmedigini gosteriyor benim icin.

Surekli adami kovalayip onune mudahele.yapiyor. akilli kivrak adam penalti kirmizi kart manyagi yapar.

İslenmesi ve uzerinde calisilmasi lazim. Yasina gore fizik ve hizi var o bolge icin. Ama kendi haline birakirsan max Semih Kaya olur

Her aldigi surede yakin mesafede kasap modundaki mudaheleleri idmanlarda ne kadar dikkat edilmediginin urunu bence.

İyi yaptigi bir sey ardindan aninda hata yapmasi hocanin da ustune dusmedigini gosteriyor benim icin.

Surekli adami kovalayip onune mudahele.yapiyor. akilli kivrak adam penalti kirmizi kart manyagi yapar.

İslenmesi ve uzerinde calisilmasi lazim. Yasina gore fizik ve hizi var o bolge icin. Ama kendi haline birakirsan max Semih Kaya olur
Kendi haline birakmama konusuna katiliyorum renkdas. Yalniz Semih Kaya'da olmayan tonla ozellik var Arda'da.

Kendi haline birakmama konusuna katiliyorum renkdas. Yalniz Semih Kaya'da olmayan tonla ozellik var Arda'da.
Potansiyel olarak kesinlikle. Destekliyorum cocugu hatalarina ragmen.Diger isim Gokdeniz. Dun suler sansti corba kadro yerine entegre olabilecegi isimlerle oynadi ama o da hic top isteyen hirsli istekli gozukmedi.

Bunlar teknik ekip defolari benim icin.

Sorumlusu tamamen kendisi degil ama. İlgi alaka gormesi lazim.

Bizim hica pep falan der arada. Pep kac tane adam soktu takimina iyi kotu. Bizim hoca sansina yunus ve barisa denk geldi.

Şimdiki yetenek ve potansiyel yetenek diye bir şey var.
Bu çocuğun potansiyel yeteneği yüksek ve geleceği parlak.

Hata yapınca hemen idam edilecekse genç oyuncu nasıl yetişecek bu kulupte.
GS taraftar profili çok sıkıntılı o yüzden gençler için pilot kulup çözümü falan bulmak lazım
bu taraftar yapısıyla genç oyuncu geliştirmek zor iş

Apo Kerim ve Davinson'da tonla hata yapıyorlar 18 yaşında çocuk hata yapmış çok mu
Geçen seneki kiev macında davinson mesela orda kafayı nasıl vurdurttu onuda mı idam edelim şimdi

Doğru kariyer planlaması uygulanmalı ve doğru bir yere oynama garantisiyle kiralanmalı
30 yaş altı taraftarımız aşırı şımarık.

Potansiyel olarak kesinlikle. Destekliyorum cocugu hatalarina ragmen.Diger isim Gokdeniz. Dun suler sansti corba kadro yerine entegre olabilecegi isimlerle oynadi ama o da hic top isteyen hirsli istekli gozukmedi.

Bunlar teknik ekip defolari benim icin.

Sorumlusu tamamen kendisi degil ama. İlgi alaka gormesi lazim.

Bizim hica pep falan der arada. Pep kac tane adam soktu takimina iyi kotu. Bizim hoca sansina yunus ve barisa denk geldi.
Geldigim nokta su:

Okan hocaya messi denk gelseydi, messi izlemezdik.

Hata yapar başka şey de elle tutulur hiçbir şeyi yok abi Galatasaray burası 0' dan adam mı yetiştireceğiz bişeyler vaat etmesi lazım oyuncunun. Olayı yok herifin yani.

Gerçekten futboldan anlıyorsanız bu çocuğun aldığı 200 dakikada bile geliştiğini farkına varırsınız. Dün topla ilişkisi daha özgüvenliydi. Size kalsa ilk maçtan herif Cannavaro kesilsin. Ulan bu çocuk daha 2 sene önce Ankara sokaklarında okula gidiyordu. Yarmayın ya yorumlarınızla. Süre aldıkça çok daha iyi olacaktır. Dün de gayet iyiydi

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt