91. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Gökhan Kim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kedi lobisi elemanlarını ogrenebilirmiuim
Ona gore davranalim

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kedi lobisi tadilat nedeniyle kapalı şimdilik kardeş, kokarca lobisi iyidir, orada çok başarılı olacağına eminim :D

Ağabey @Fatih Akca lobimize katılmış kaşla göz arası. :D

Ne diyorsun bu hususta? :D
Vallahi ben diyeceğimi dedim kardeşim daha ne diyeyim bilemedim ki :D Daha da zor kürsü görürüz artık :D Senin geçen de kazandığın şampiyonluk yani 37. şampiyonluk son şampiyonlukmuş meğer kısmet böyleymiş :D Biz de yavaştan lobiden sıvışmanın yollarını arasak fena olmayacak gibi :D Işıkları yavaşça söndürüp tüyelim derim :D

Vallahi ben diyeceğimi dedim kardeşim daha ne diyeyim bilemedim ki :D Daha da zor kürsü görürüz artık :D Senin geçen de kazandığın şampiyonluk yani 37. şampiyonluk son şampiyonlukmuş meğer kısmet böyleymiş :D Biz de yavaştan lobiden sıvışmanın yollarını arasak fena olmayacak gibi :D Işıkları yavaşça söndürüp tüyelim derim :D

Bal Porsukları-2'yimi kursak ne yapsak. :D

Yaz kardes.

Yahu büyük bi eurovision yapsak, 30 kisi falan??

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Vay arkadaş birisi de mention atmamış:(

Neyse yarışma bitince mention gelir herhalde:D

Mentiona bildirim gelmemiş yav, bu yarışma kaçmazdı, başarılar herkese.

Vay arkadaş birisi de mention atmamış:(

Neyse yarışma bitince mention gelir herhalde:D
Vallahi benim komple herkese salladığım hazır bir menşın öbeği var her seferinde yazınız dedikten sonra onu post ediyorum bir an önce kayıtlar dolsun diye lakin seni atlamışım kardeşim :D :D Atlamışım derken genelde yarışma organize ettiğin için listeye eklemeye gerek duymadığımdan dolayı bu yarışma için listede senin olmadığın aklıma bile gelmedi :red:

Aynı anda 2.yarışma açılsa o da dolacak gibi :D

Aynı anda 2.yarışma açılsa o da dolacak gibi :D
Hakikaten yav bu sefer ışık hızında doldu kayıtlar desek yeridir :D Daha bir de Arda ağabey, Ozan, Ayberk, Tanju, Can, Aslan, Tolga vs... gibi yarışmanın gediklileri katılamadı sen düşün gerisini :D

Vallahi benim komple herkese salladığım hazır bir menşın öbeği var her seferinde yazınız dedikten sonra onu post ediyorum bir an önce kayıtlar dolsun diye lakin seni atlamışım kardeşim :D :D Atlamışım derken genelde yarışma organize ettiğin için listeye eklemeye gerek duymadığımdan dolayı bu yarışma için listede senin olmadığın aklıma bile gelmedi :red:

Farkettim onu ağabey, zaten her yarışma aynı kişileri copy/paste yapıyorsun benim adım olmaması normaldir:D

Yarışma düzenlemek benim için daha zevkli, zaten katılmayacaktım. Bir sonraki yarışma görüşürüz artık :)

Farkettim onu ağabey, zaten her yarışma aynı kişileri copy/paste yapıyorsun benim adım olmaması normaldir:D

Yarışma düzenlemek benim için daha zevkli, zaten katılmayacaktım. Bir sonraki yarışma görüşürüz artık :)
Yarın akşam açmayasın sakın kardeşim ben katılamam büyük ihtimal :D Pazar olsun temiz olsun :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt