91. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Gökhan Kim!

HÜNERLERIMI CEKEMEYEN VE SAYGI GOSTERMEYENLERI GORUYORUM HAYRETLE

SARKIDA SOYLEDIGIM GIBI

BEN REAL SIZ FAKE :))

~tap

Eglence yeriyse ulan hergun yarisma mi olur.Burasi Galatasaray forumu Sarki forumu degil.Eglence amacliymis oldu herkes dansoz klipleri vs paylassinlar da alem olsun az.Haksiz yere puanlama oldu zaten.

Ulan 12 vermişsin hala konuşuyorsun. Yargilanacaksin.:atess:

Skandal bir yarışma olmuş :D

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam beyler ben şikeciyim.

İhracı da basın rahatlayayım.

İnsan doğasının bir gereği olan cinselliğin bir parçası olan, (erkekler için) kendini tatmin etmenin ülkemizdeki isimlerinden biri: 31, 31 çekmek!

3'ü memeye, ele, 1'i de penise benzetenler var ama cevap bu da değil.

yav kız yanımda niye 31 çekiyim r'dash ayrıca anlattığın şeyi zaten biliyordum

Bütün yorumları okudum. Dalgayamı alıyosunuz, ciddimisiniz anlamadım. Tavsiyem sadece kulagınıza hoş gelen müziğe puan verin strateji yapmayın. Açıkçası benim şarkı dahil geneli vasat şarkılardı. Birde eğlence için katılıyoruz lobi falan olmaz yani.

senin şarkını çok beğendim amatörce fakat bir amatöre göre bence çok iyiydi şuan bile dinliyorum messelam

Vay anam vay neler dönmüş serhat ya :D Bu nasıl bir rezalet lan :D Skandaldan öte bir şey olmuş bu kimseyi tebrik edemiyorum. Fatih Akca'nın yarışmaya katılmasından ve zorla kendi kendini porsuk lobisi mensubu ilan etmesinden belliydi zaten bir felaket yaşanacağı ahahhahahah :D

Vay anam vay neler dönmüş serhat ya :D Bu nasıl bir rezalet lan :D Skandaldan öte bir şey olmuş bu kimseyi tebrik edemiyorum. @Fatih Akca'nın yarışmaya katılmasından ve zorla kendi kendini porsuk lobisi mensubu ilan etmesinden belliydi zaten bir felaket yaşanacağı ahahhahahah :D
Abi ben bu sarkiyla 50 puanla 15 inci oldum. :D

DJ Polique ft Follow Your Instinct - Don t wanna go home (Official Video) - YouTube

@Gökhan Kim kendi sesiyle sampiyon
@Ömer Tuğrul Yılmazer 9 puanla sonuncu

Son düzenleme:
İnsan doğasının bir gereği olan cinselliğin bir parçası olan, (erkekler için) kendini tatmin etmenin ülkemizdeki isimlerinden biri: 31, 31 çekmek!

Çoğu insan yapılan aktivitenin yapılış biçimi ve tekrar sayısıyla ilgili olduğunu düşünse de bununla bir ilgisi yok, baştan söyleyelim.

3'ü memeye, ele, 1'i de penise benzetenler var ama cevap bu da değil.

Cevap Osmanlı'da!

osmanl-4-1-ve-istiktar-728x728.jpg

"31 çekmek" deyiminin aslı Osmanlı dönemine kadar uzanıyor. Osmanlı dönemindeki insanlar bu olaya "el çekmek" derlermiş ancak, ulu orta böyle şeylerden bahsetmek kolay olmadığı için, bunu nasıl kullanırız diye düşünürken akıllarına "ebced hesabı" nı kullanmak gelmiş. (Ebced hesabı: bir çok kültürde bulunan, harflerin belirli sayılara denk geldiği bir şifreleme sistemi olarak anlatılabilir kısaca.) "El çekmek" in el kısmını ebced ile hesaplayınca; Osmanlı alfabesinde E harfi için kullanılan "Elif" (1) ve l harfi için kullanılan "Lam" (30) harflerinin sayısal değerlerinin toplamı olan 31 sayısına ulaşmışlar.

Gel zaman git zaman derken el çekmek olmuş mu size 31 çekmek. Gerçekten de kimsenin anlayamayacağı bir şifre çıkıvermiş ortaya hatta öyle ki günümüzde bile olayı ve adını bilsek bile neden öyle dendiğini bilmiyoruz. Pardon bilmiyorduk, bu vesileyle biz de öğrenmiş olduk!

1x1a.gif
Bu da; merak edenler için Osmanlı alfabesinin ebced hesabındaki karşılıkları tablosu!

ebced-hesab-4-1-132765-728x728.jpg

Dedelerimize bak, hiç yakıştıramadım

Kim'in şarkısı çok başarılı kıskançlık yapmayalım.
Tebrik edelim.

Şampiyon Kim? :hat:

Cidden şampiyona bak hahah şikeli bi yarışmaya katılmadığım için mutluyum :)

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarışmada ağır şike yapıldığı konusundaki iddaalar nedeniyle bu yarışma hakkında soruşturma açılmasına karar verilmiştir.

Yarışmalar nihai karar verilene kadar dondurulmuştur.

Yarışmada ağır şike yapıldığı konusundaki iddaalar nedeniyle bu yarışma hakkında soruşturma açılmasına karar verilmiştir.

Yarışmalar nihai karar verilene kadar dondurulmuştur.
Kerim bey,inanılır gibi değil gerçekten.1 puanla kaybettiğim şarkıya bakar mısınız pardon şarkı demişim. Bu yarışma masum değildir.

Ben Real Siz Fake - YouTube

Geri
Üst Alt