91. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Gökhan Kim!

İlk defa mı katılıyorsun Eurovision'a? Bak bu sefer 91.'si düzenlenmiş. Bu 91 yarışmada strateji yapılmayan bir tane yarışma yok.

Sor Alpay'a. Bak neler anlatacak. O kazandığı şampiyonlukların hepsi tertemiz mi acaba? @Alpay Asma

2. olduğum, 1.'liği 1-2 puanla Alpay'a kaybettiğim bir yarışmada hakkımı nasıl yediğini çıksın anlatsın? Adamsa anlatır. Hodri meydan.

Gökhan kardesim strateji herzaman olmustur dogrudur seni de anliyorum ama bir ayibi baska ayipla örtmek de bize yakismaz

Adam ESC'yi süresiz kapattık, tüm yetkileri aldık diyor bundan sonra nah yarışma olur.

Zaten olmasında bu rezillikten sonra!

İlk defa mı katılıyorsun Eurovision'a? Bak bu sefer 91.'si düzenlenmiş. Bu 91 yarışmada strateji yapılmayan bir tane yarışma yok.

Sor Alpay'a. Bak neler anlatacak. O kazandığı şampiyonlukların hepsi tertemiz mi acaba? @Alpay Asma

2. olduğum, 1.'liği 1-2 puanla Alpay'a kaybettiğim bir yarışmada hakkımı nasıl yediğini çıksın anlatsın? Adamsa anlatır. Hodri meydan.

Sen Bal Porsukları Lobisinin üyesi değil miydin? Lobi içinde de mi böyle sahtekarlık yapıyor bu adamlar :D

Cantacilar dolasiyor diye uyardilar beni ama yine de katildim.

Yaziklar olsun göz göre göre serefsizlik yapildi

Beni şu rezil şarkının 1.olduğunu duyurmak zorunda bırakan herkesten hesap soracağım.

Adam ESC'yi süresiz kapattık, tüm yetkileri aldık diyor bundan sonra nah yarışma olur.

Zaten olmasında bu rezillikten sonra!
Sadece bu yarisma degil ki bircok yarismada yapildi bu olay kimse kusura bakmasin, ama bugun boku cikti ben zaten uzun sure ara vermistim bundan sonrada katilmam

Şikesiyle teşviğiyle iyi kötü 91 yarışmayı geride bıraktık beyler

Sizlerle yarışmak güzeldi bu şanlı organizasyona veda etme zamanımız gelmiştir

Bu acı gerçekle yüzleşelim

Sen Bal Porsukları Lobisinin üyesi değil miydin? Lobi içinde de mi böyle sahtekarlık yapıyor bu adamlar :D

Evet. Ben de bir bal porsuğuyum. Ben uzun bir zamandır katılmıyordum. Nedeni de budur. Alpay'ı iyi tanıyın. Alpay yüze gülen, arkadan götüreceğini götüren biridir..

arkadan-i%C5%9F-%C3%A7evirmek_404510.jpg

ALPAY ASMA (Temsili)

Geri
Üst Alt