Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.062
- 2.098
- 1.078
Reyiz benim sarki 50 puan topladi senin nasil 9 puan yahuBen hayatımda böyle rezalet olmadım.
ESC bitmiştir. Bu yarışmada yer aldığım için utanıyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reyiz benim sarki 50 puan topladi senin nasil 9 puan yahuBen hayatımda böyle rezalet olmadım.
İlk defa mı katılıyorsun Eurovision'a? Bak bu sefer 91.'si düzenlenmiş. Bu 91 yarışmada strateji yapılmayan bir tane yarışma yok.
Sor Alpay'a. Bak neler anlatacak. O kazandığı şampiyonlukların hepsi tertemiz mi acaba? @Alpay Asma
2. olduğum, 1.'liği 1-2 puanla Alpay'a kaybettiğim bir yarışmada hakkımı nasıl yediğini çıksın anlatsın? Adamsa anlatır. Hodri meydan.
İlk defa mı katılıyorsun Eurovision'a? Bak bu sefer 91.'si düzenlenmiş. Bu 91 yarışmada strateji yapılmayan bir tane yarışma yok.
Sor Alpay'a. Bak neler anlatacak. O kazandığı şampiyonlukların hepsi tertemiz mi acaba? @Alpay Asma
2. olduğum, 1.'liği 1-2 puanla Alpay'a kaybettiğim bir yarışmada hakkımı nasıl yediğini çıksın anlatsın? Adamsa anlatır. Hodri meydan.
ESC kapatılamaz, kapatılması teklif dahi edilemez, eski parlak günlerine döndüreceğiz bu yarışmayı![]()
Adam ESC'yi süresiz kapattık, tüm yetkileri aldık diyor bundan sonra nah yarışma olur.
Zaten olmasında bu rezillikten sonra!
abicim benim müzügüm 13. oldu. Böyle bir rezalet görmedim.![]()
Sadece bu yarisma degil ki bircok yarismada yapildi bu olay kimse kusura bakmasin, ama bugun boku cikti ben zaten uzun sure ara vermistim bundan sonrada katilmamAdam ESC'yi süresiz kapattık, tüm yetkileri aldık diyor bundan sonra nah yarışma olur.
Zaten olmasında bu rezillikten sonra!
Niye Omer sinirlendin ki simdi bosver sonuncu oldun diye ortaligi kizistirma insallah bir sonraki yarismada birinci olursun.Ben hayatımda böyle rezalet olmadım.
Sen Bal Porsukları Lobisinin üyesi değil miydin? Lobi içinde de mi böyle sahtekarlık yapıyor bu adamlar![]()
Sen Bal Porsukları Lobisinin üyesi değil miydin? Lobi içinde de mi böyle sahtekarlık yapıyor bu adamlar![]()
92 gelsin
Abi Türkçeye kolay puan vermezsin biliyorum ama A Capellaya puan verir miydin?