91. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Gökhan Kim!

12 puan verdim, neden?

1- Kaliteli, bilinen şarkılar varken böyle amatör bir performansın şampiyon olma ihtimalinin 1/1.000.000 olduğu için.
2- Arkadaşımızın medeni cesaretinden dolayı. Hakkını vermek istedim.
3- Kazanma stratejisi.

İlk 2 maddeyi atlayıp direkt 3'ü okuyun 5-10 sn kazanırsınız :D

Ben bir müddet malum konuda takılırım artık, orada iyi şarkılar dönmüştü geçen akşam Ozan, Ayberk abiler falan... En azından kafamız açılmaz :D

Bu yarışma zor toparlar artık

Aman adını vermeyelim yerin kulağı var diyorsun. :D

Layklaşalım lobidash, Terimdash. :)

Gökhan Kim kardesimizin sesi cikmiyor adam ne guzel kendi sesini hazirlamisti.Hayal kirikligina ugradi herhalde.Adam o kadar emek vermis herkes sarkisina hakaret etmis :asd:

O şarkıya puan verenler, Linnes varken neden Sabri, Sneijder yerine neden Bilal falan diye sormasınlar. Aynı mantık, aynı bakış açısı zira.

Kusura bakmayin da beyler neyin stratejini yapiyorsunuz bu yarismada? kürsüye giren para kazaniyorda bizim mi haberimiz yok? sirf eglence icin katiliyoruz yarismaya, güzel de sarki dinlemek de cabasi, hak eden sarkiya puan vermek istemiyorsaniz sirf ben kürsüye giriyiim diye ozaman hic katilmayin, bükemedigin bilegi öpeceksin.

sjd43.jpg

Kusura bakmayin da beyler neyin stratejini yapiyorsunuz bu yarismada? kürsüye giren para kazaniyorda bizim mi haberimiz yok? sirf eglence icin katiliyoruz yarismaya, güzel de sarki dinlemek de cabasi, hak eden sarkiya puan vermek istemiyorsaniz sirf ben kürsüye giriyiim diye ozaman hic katilmayin, bükemedigin bilegi öpeceksin.

Adam hakli yapilan serefsizliktir diyor kisaca

Artık beatbox falan yapan almancılarda görürüz eurovisionda yazıklar olsun

Geri
Üst Alt