- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Skandal hafif kalir duzenbazlik hirsizlik gasp terorist eylem hatta,cok sinirliyim ustat
Kardeşim sana söylemiştim, ESC' de çok şey değişti senin yokluğunda ama müsterih ol bu oyunu bozacağız

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skandal hafif kalir duzenbazlik hirsizlik gasp terorist eylem hatta,cok sinirliyim ustat
12 puan verdim, neden?
1- Kaliteli, bilinen şarkılar varken böyle amatör bir performansın şampiyon olma ihtimalinin 1/1.000.000 olduğu için.
2- Arkadaşımızın medeni cesaretinden dolayı. Hakkını vermek istedim.
3- Kazanma stratejisi.
Ben bir müddet malum konuda takılırım artık, orada iyi şarkılar dönmüştü geçen akşam Ozan, Ayberk abiler falan... En azından kafamız açılmaz
Bu yarışma zor toparlar artık
Kardeşim sana söylemiştim, ESC' de çok şey değişti senin yokluğunda ama müsterih ol bu oyunu bozacağız![]()
Bu sikintili dönemde tek eglencemiz Eurovison du onu da bize fazla gördüler icine ettiler
Kırac - Fenerbahce 1. Yıl Marşı - YouTube
UFUK & ERCAN - Ebabil Bir Kuştur - YouTube
Yakında bunlar da birinci olur.![]()
Kusura bakmayin da beyler neyin stratejini yapiyorsunuz bu yarismada? kürsüye giren para kazaniyorda bizim mi haberimiz yok? sirf eglence icin katiliyoruz yarismaya, güzel de sarki dinlemek de cabasi, hak eden sarkiya puan vermek istemiyorsaniz sirf ben kürsüye giriyiim diye ozaman hic katilmayin, bükemedigin bilegi öpeceksin.
Ben bozuyorum kapattım yarışmaları
-Tapatalk-
100. Yil marşi en sevdigim marş hergün dinlerim
Artık beatbox falan yapan almancılarda görürüz eurovisionda yazıklar olsun
Beatbox ta yapiyor Gokhan kardesimiz kendi ozel sitesi varmis beatbox yapip oraya atiyormus.Artık beatbox falan yapan almancılarda görürüz eurovisionda yazıklar olsun
Büyük hakkım yenildi kapatın şunu