Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.062
- 2.098
- 1.078
Su an Gokhanla ozelden tebrik ettim biraz sohbet ettik hatta beatbox yapiyormus bana beatbox yaptigini bana atti paylasayim ister misiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Almancı şampiyon oldu. Gözlerinin dolduğu, duygulandığın ve hıçkırarak ağladığın söyleniyor. Ne düşünüyorsun bu konu hakkında?![]()
@Gökhan Kim @Adil Çetin @Fatih Akca Tebrik ederim sizleri
de böyle rezalet görülmemistir listeye baktim kesin yerim solda olur dedim en son 5-6 yarismaci puan vermese belki sonuncu olacaktim pehh diyecek birsey bulamiyorum artik sikevision dan sogmaya basladim.
Yarışmanın içine edilmiştir. 90 yarışmalık mazim olmasa bir daha düzenlenmesin derdim
gökhan kardesimiz cezaretine lafim yok da cidden 12 puan veren 7 kisi neye dayanarak verdi bu puanlari bilmek isterim.
Yoh agahshsh ahh gekehdhs uahh kdkdkd ahhh ne cok ahhladi herif yahukabir azabi gibi şarki.
Tavana vurdu artik bu rezalet, arkadas puanlar neye göre veriliyor bizde bilelim, ona göre müzik secelim, öna göre puanlarimizi verelim
Oyları vereni tespit edebiliyorsanız.Süresiz ceza yesinler yarışmalardan
1. Troll Üyeler
2. Yarışmalara bir anda düşen üyeler
Bunların ağırlıkta olduğu yarışmalara katılmamak lazım, ya da bu isimleri gördüğüm an şarkımı ona göre seçerim.
Yarışma öncesi ben bu işi anladım ve ona göre gönderdim şarkımı.