91. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Gökhan Kim!

Su an Gokhanla ozelden tebrik ettim biraz sohbet ettik hatta beatbox yapiyormus bana beatbox yaptigini bana atti paylasayim ister misiniz.

Nuri Aslantaş'ın yarışmaya ilk girişinde kazandığı uyduruk eseri hatırlayanlar?Ulan şarkı 24. sıradaydı bir de.

Ilk kez katildim,sike yapildigi icin bidaha katilmam.

Bu kadar da belli edilmez ki

gökhan kardesimiz cezaretine lafim yok da cidden 12 puan veren 7 kisi neye dayanarak verdi bu puanlari bilmek isterim.

@Gökhan Kim @Adil Çetin @Fatih Akca Tebrik ederim sizleri

de böyle rezalet görülmemistir listeye baktim kesin yerim solda olur dedim en son 5-6 yarismaci puan vermese belki sonuncu olacaktim pehh diyecek birsey bulamiyorum artik sikevision dan sogmaya basladim.

Yarışmanın içine edilmiştir. 90 yarışmalık mazim olmasa bir daha düzenlenmesin derdim

İyiki katılamamışım bu ne rezalet arkadaşlar?

Oyları vereni tespit edebiliyorsanız.Süresiz ceza yesinler yarışmalardan

Bu nasıl rezalettir? boku çıktı artık şarkılar dinlemeyecekse niye katılıyoruz bu yarışmaya ben katılmam bundan sonra mümkünse düzenlenmesin de.

Tavana vurdu artik bu rezalet, arkadas puanlar neye göre veriliyor bizde bilelim, ona göre müzik secelim, öna göre puanlarimizi verelim

1. Troll Üyeler
2. Yarışmalara bir anda düşen üyeler

Bunların ağırlıkta olduğu yarışmalara katılmamak lazım, ya da bu isimleri gördüğüm an şarkımı ona göre seçerim.

Yarışma öncesi ben bu işi anladım ve ona göre gönderdim şarkımı.

Oyları vereni tespit edebiliyorsanız.Süresiz ceza yesinler yarışmalardan

Tespiti kolay da kim neye göre ceza verecek

Bu organizasyonun arkasında üst akıl var

Puanlamayı ve şikeyi teşvik ediyorlar

Maalesef durum vahim

Yarışmaları durdurdum cidden.

-Tapatalk-

1. Troll Üyeler
2. Yarışmalara bir anda düşen üyeler

Bunların ağırlıkta olduğu yarışmalara katılmamak lazım, ya da bu isimleri gördüğüm an şarkımı ona göre seçerim.

Yarışma öncesi ben bu işi anladım ve ona göre gönderdim şarkımı.

Kasabian çok iyi bir seçim bence, gören de LMFAO paylaştın sanacak :D

Geri
Üst Alt