- 20 Haziran 2011
- 57.810
- 63.236
- 4.533
Almancilarin gururu Sn Kim'i omuzlarda tasiyalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almancı demişken forumdan bir rüzgar gibi geçen sn.Nuri Aslantaş ve şampiyon olan eserini bir kez daha hatırlayalım isterim.
Ellie Goulding - Burn - YouTube
Yarismanin rekortmen birincisi Alpay Asma'nin yarsimanin sürdürülmemesine karar verildigi an'dan itibaren zor günler gecirdigi ögrenilmistir. Yarismanin yoklugunun kendisi üzerinde biraktigi eksikligin etkisinden bir türlü kurtulmayi basaramayan basarili yarismacinin son zamanlarda hayata küstügüne dair duyumlar almis bulunuyoruz.
Buradan sesimizi GSC yetkililerine duyurmak istiyoruz, GSC'nin evladi Alpay'a vefa gösterilmelidir. Bu degerli arkadasimizi hayata tekrardan baglamak ve kazandirmak adina bu önemli ve GSC'nin tartisilmaz bir parcasi haline gelmis Eurovision yarismasi yeniden küllerinden dogup halka sunulmalidir.
Buradan bütün GSC yetkililerine sesleniyorum. Eurovision GSCimbom'un bir parcasidir ve bu önem tasiyan parcayi GSC halkindan mahrum edemezsiniz.
Alpay icin, bütün Eurovision sevdalilari icin, tüm GSC icin yüksek sesle bagiriyoruz : EUROVISION GERI DÖNMELIDIR !!
91.yarışma bu efsanenin çöküşünün sebebi değil sonucudur bunu itiraf edelim
Stratejilerle, şikelerle zaten içine edilmişti daha öncesinde
91.yarışma okyanusta bir kum tanesi sayılır
senin şarkinla pişti olunca sana 12 vermeyip 6 vermiştim şampiyon olmuştum. Gerçi özel yarişmaydi ama olsun.:asd22:
Sarki yarisma donemi bitti baska bir yarisma bulalim.91.yarışma bu efsanenin çöküşünün sebebi değil sonucudur bunu itiraf edelim
Stratejilerle, şikelerle zaten içine edilmişti daha öncesinde
91.yarışma okyanusta bir kum tanesi sayılır
Sarki yarisma donemi bitti baska bir yarisma bulalim.![]()
Ps4 veya Pc de fifada kozlarimizi paylasalim aga ondada şike olmaz ya.Şike ve strateji bataklığı kurumadığı sürece hangi yarışma olursa olsun bitmeye mahkumdur Tuncay
Bu gerçeği yüzümüze çarpmakta fayda var
Ps4 veya Pc de fifada kozlarimizi paylasalim aga ondada şike olmaz ya.![]()
Alpay bilmez o oyunlari Hayri ben rahatim.Alpayi hafife alma
Ps4 veya Pc de fifada kozlarimizi paylasalim aga ondada şike olmaz ya.![]()
Yok benim takim PSG kardesim Ibra reisle herkese geciriyorum.Sen ne anlarsin ondan kardeşim. Reali alip sirf Ronaldo ile oynayan tiplerdensin işte:asd22:
Oynuyon mu sen Fifa?FIFA'yı sizden öğrenecek değiliz.
Sarki yarisma donemi bitti baska bir yarisma bulalim.![]()