91. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Gökhan Kim!

Yarismanin rekortmen birincisi Alpay Asma'nin yarsimanin sürdürülmemesine karar verildigi an'dan itibaren zor günler gecirdigi ögrenilmistir. Yarismanin yoklugunun kendisi üzerinde biraktigi eksikligin etkisinden bir türlü kurtulmayi basaramayan basarili yarismacinin son zamanlarda hayata küstügüne dair duyumlar almis bulunuyoruz.

Buradan sesimizi GSC yetkililerine duyurmak istiyoruz, GSC'nin evladi Alpay'a vefa gösterilmelidir. Bu degerli arkadasimizi hayata tekrardan baglamak ve kazandirmak adina bu önemli ve GSC'nin tartisilmaz bir parcasi haline gelmis Eurovision yarismasi yeniden küllerinden dogup halka sunulmalidir.

Buradan bütün GSC yetkililerine sesleniyorum. Eurovision GSCimbom'un bir parcasidir ve bu önem tasiyan parcayi GSC halkindan mahrum edemezsiniz.

Alpay icin, bütün Eurovision sevdalilari icin, tüm GSC icin yüksek sesle bagiriyoruz : EUROVISION GERI DÖNMELIDIR !!

Doğrudur,kendisi halimizi hatrımızı sormaz oldu,kendini iyice kapattı,Güneş Sistemi'nin Plüton'u oldu çıktı. Alpay ile iletişim kurmanın yolu Eurovisiondan geçer,özlüyoruz. Müthiş tespitinden dolayı da seni ayrıca kutluyorum Can.

Doğrudur,kendisi halimizi hatrımızı sormaz oldu,kendini iyice kapattı,Güneş Sistemi'nin Plüton'u oldu çıktı. Alpay ile iletişim kurmanın yolu Eurovisiondan geçer,özlüyoruz. Müthiş tespitinden dolayı da seni ayrıca kutluyorum Can.

Ağabey kusuruma bakmayın. Eurovision bitti, uğramaz oldum gibi oldu cidden ama internete çok az girebiliyorum uzun süredir yoğunluktan.

Eurovision'un uzun süre olmaması iyi bile oldu zira okulda dersler kötü gitmeye başlamıştı, ve ben çok abartmıştım bu olayı.

Dönem bitince yine daha sık gireceğim. Ben de özledim sizler ile müzik, film, memleket hakkında konuşmayı :)

Ağabey kusuruma bakmayın. Eurovision bitti, uğramaz oldum gibi oldu cidden ama internete çok az girebiliyorum uzun süredir yoğunluktan.

Eurovision'un uzun süre olmaması iyi bile oldu zira okulda dersler kötü gitmeye başlamıştı, ve ben çok abartmıştım bu olayı.

Dönem bitince yine daha sık gireceğim. Ben de özledim sizler ile müzik, film, memleket hakkında konuşmayı :)

Takılıyorum kardeşim,kesinlikle derslerine bak zaten ağır senin :) Ne zaman istersen konuşuruz,ben de uzun süre uğramadım bir süre (bu nasıl bir cümleyse) :D

Takılıyorum kardeşim,kesinlikle derslerine bak zaten ağır senin :) Ne zaman istersen konuşuruz,ben de uzun süre uğramadım bir süre (bu nasıl bir cümleyse) :D

Sen derin adamsın, bu işi çözse çözse sen çözersin. Yap bir güzellikte eski ESC günlerine geri dönelim.

Sus; o iş bende :D Gemiyle kaçıracağım sizi, başka bir limana demir atacağız,bağlantılar tamam :D
Mazallah böyle bir şey yaşamayalım da :D

canakkale-de-multeci-gemisi-batti-3-olu-65320-5.jpg

@Erman Türker ESC ümidimizi almak ile ne alakası var yazdıklarının sen anladın mı bir şey ? :D

Biz ESC diyoruz adam sizi gemiyle kaçıracağım diyor, tövbe estağfurullah. :D

@Erman Türker ESC ümidimizi almak ile ne alakası var yazdıklarının sen anladın mı bir şey ? :D

Biz ESC diyoruz adam sizi gemiyle kaçıracağım diyor, tövbe estağfurullah. :D
Vallahi anlamadım kardeşim yalan değil doğru diyorsun :D Zaten bu yüzden esprili bir dille mevzuya yaklaşmaya çalışıp kestirip attım :D İyi yaptın kardeşim. Birinin kral çıplak demesi gerekiyordu :D Şimdi onlar düşünsün :asd22:

Vallahi anlamadım kardeşim yalan değil doğru diyorsun :D Zaten bu yüzden esprili bir dille mevzuya yaklaşmaya çalışıp kestirip attım :D İyi yaptın kardeşim. Birinin kral çıplak demesi gerekiyordu :D Şimdi onlar düşünsün :asd22:

O da iyi taktikmiş bak ben de yapayım bunu arasıra...

Malumun olduğu üzere az yapmıyor bu gibi şeyleri, ben de like verip direkt forumu kapatıyorum daha kesin ve kestirme oluyor. Sanada tavsiye ederim, bu yaştan sonra psikolojimi tehlikeye atamam kimse kusura bakmasın. :D

Son düzenleme:
Erman Türker Bak bu da uyguladığım başka bir yöntem like verip başka başlıklara gidiyorum.

Geri
Üst Alt