#91 Tanguy Ndombélé

Afbeelding
abi bu nedir ya gelince sevinmiştim kendini bulur diye ama net olarak gönderilmeli verin yarım sezon parasını yollayın yerine fit her hangi bir ortasaha daha çok iş yapar

sana bir dukan diyeti yazdım sadece proteinle beslen şubat ortasın 10 kg yağ verip 2 sene önceki haline geliyorsun yazın 15 verip seni alıyoruz 15 gün sonra da 50 milyona uğurluyoruz.
Şaka bir yana da adam başarı elde etmeden doymuş vaziyette, en kötü döneminde gidip napolide kiralık oynayabiliyor.
Kulübü çatır çatır maaşını veriyor kapı gibi sözleşmesi var.
Bir kaygı problemi yok anlıyor musunuz aynı durum zaha için de geçerli 50 milyondan fazla birikmişi var herifin. Burdan çekip gitse premier ligde kulüp bulur. İşte bu bir zehir işte kaygısız adam olmayınca böyle oluyor.
İcardi de böyle aslına bakarsan kaygısı yok ama o ailesi için mümkün olduğunca hakkını vermek isteyen bir profilde.

Geçen seneki transferlerde evet bir karakter testi olduğu gerçek ancak bu senekilerde bunu net esnetmek zorunda kaldığımız aşikar.
Tete-zaha-ziyech 3lüsü için dünyada hiç bir kulüp hayır diyemez dur test falan diye düşünmez.
Futbolda ne olursa olsun en temel kural seni futbolcunun basamak olarak görmesi gerekiyor.(

Olm siz neden gaza geldiniz yaa

Ne var adamın giydiğinde

Geçen defa da kırmızı içlik giymişti

İstediğini giyebilir adam bize ne

Esas performansına bakmak lazım

3 maçtır orta sahadaki en iyi isimlerden biri bu adam laa

Dünde girdiği dakikadan sonra iyi oynadı

Ben bu taraftarı anlamıyorum yaa

Cidden garip bir taraftar profili ortaya çıktı

Psikolojik sorunları olabilir hatta ilaç kullanma ihtimali var bu kadar kilo almasının başka bir açıklaması olacağını pek sanmıyorum aynı şekilde sahadaki duruşu hareketleride aynı şekilde ne yaşamış ya da ne sorunu olduğunu bilemeyiz ama futbol kariyeri bitmiş gibi duruyor.

Ne var adamın giydiğinde

Sence sorun giydiği kıyafetten mi eleştiriliyor adamın kilo fazlası var bariz şekilde. İnsanlar tabi dalga geçecek böyle futbolcu mu olur adamın saygısı yok ki

Bu herifin durumuna bakarak, floryanin dingonun ahırı olduğunu tespit edebiliriz, dünyanın hiçbir takımında bu 100+ arkadaş bırak oynamayı kadroya giremez

Ne var adamın giydiğinde

Hahaha yoruma bak. 3 maçtır orta sahadaki en iyi isimlerden mi? Biz başka evrende mi maç izliyoruz acaba. Torreiranin gotu çatladı bu herif kosmuyor basmiyor diye. Araya top atacak iki bilek hareketi yapacak diye de topçu ovmeyin. Mustafa Sarp bu adamdan daha topcuydu hırsından forma yirtiyordu yeteneği yoktu ama iş ahlakı vardı. İş ahlakı gostermeyecekse Haaland gelse gidene kadar eleştiririz burasi Galatasaray sizin fm,fifa veya sosyal medyada eski halleriyle hava atacağınız topçulari barındirma derneği değil

top tekniği fln iyi ama iyi futbolcu değil bi de müdafasal olarak 0 olunca çekilmiyor. geldiğinden beri her gün saunaya fln girseydi en azından ayağında top tutup defans yapardı şimdi sadece top saklayıp 5 mt alan bulunca bodoslama gitmeye çalışıyor.

Bir çuval patates genellikle 20 Kg'lık patates anlamına gelir. 1 Kg patates, genellikle orta büyüklükte 3 veya 4 patates anlamına gelir ve buradan hareketle, 20 kg'lık patates çuvalı içerisinde yaklaşık olarak 80 – 85 adet patates tanesinin bulunduğu söylenebilir.

işin komik tarafını bi tarafa bırakırsak acilen sözleşme fesih yapılmalı
nasıl olacak o iş. Angelinho' da gördük. yarım sezon sadece idman yapacak. leipsig kesinlikle hayır dedi yolladı.Aynısını yaşarsın o yola girersen. herkes biz mi ,Berkan gel yavrum mukabilinde. Hadi parasını ödediğin Dubois'i bile alamıyorsun geri.

Okan hocanın en sevmediğim huyu.Tottenhamda 8-9m euro maaşı var bu herifin bizde 3-4 veriyoruzdur.Bu klüp öyle ona buna 3-4 verecek kadar zengin değil.Oynatmayın.

Bal liginde ezerler bu fizikle bunu kıçını kaldıramıyor defolsun gitsin bu kulüpten. 3 milyon euro alıyor şu haline bak. Daha büyük hakaretler ederdim de yer müsait değil. İnanılmaz nefret doluyum bu bunun tarzında kendine bakmayan futbolculara.

Geri
Üst Alt