Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi bu nedir ya gelince sevinmiştim kendini bulur diye ama net olarak gönderilmeli verin yarım sezon parasını yollayın yerine fit her hangi bir ortasaha daha çok iş yapar
gerçi biz çaycı aldık onlar daşdaş geçti. bu onların ödediği bir bedel daha özgür ismail ile daşdaş geçebilirizdünyanın en iyi kalorifer uzmanı
Olm siz neden gaza geldiniz yaa
Ne var adamın giydiğinde
Geçen defa da kırmızı içlik giymişti
İstediğini giyebilir adam bize ne
Esas performansına bakmak lazım
3 maçtır orta sahadaki en iyi isimlerden biri bu adam laa
Dünde girdiği dakikadan sonra iyi oynadı
Ben bu taraftarı anlamıyorum yaa
Cidden garip bir taraftar profili ortaya çıktı
Hahaha yoruma bak. 3 maçtır orta sahadaki en iyi isimlerden mi? Biz başka evrende mi maç izliyoruz acaba. Torreiranin gotu çatladı bu herif kosmuyor basmiyor diye. Araya top atacak iki bilek hareketi yapacak diye de topçu ovmeyin. Mustafa Sarp bu adamdan daha topcuydu hırsından forma yirtiyordu yeteneği yoktu ama iş ahlakı vardı. İş ahlakı gostermeyecekse Haaland gelse gidene kadar eleştiririz burasi Galatasaray sizin fm,fifa veya sosyal medyada eski halleriyle hava atacağınız topçulari barındirma derneği değilOlm siz neden gaza geldiniz yaa
Ne var adamın giydiğinde
Geçen defa da kırmızı içlik giymişti
İstediğini giyebilir adam bize ne
Esas performansına bakmak lazım
3 maçtır orta sahadaki en iyi isimlerden biri bu adam laa
Dünde girdiği dakikadan sonra iyi oynadı
Ben bu taraftarı anlamıyorum yaa
Cidden garip bir taraftar profili ortaya çıktı
nasıl olacak o iş. Angelinho' da gördük. yarım sezon sadece idman yapacak. leipsig kesinlikle hayır dedi yolladı.Aynısını yaşarsın o yola girersen. herkes biz mi ,Berkan gel yavrum mukabilinde. Hadi parasını ödediğin Dubois'i bile alamıyorsun geri.işin komik tarafını bi tarafa bırakırsak acilen sözleşme fesih yapılmalı
Recep İvedikin zenci halı