#91 Tanguy Ndombélé

Teteyle dalga geçtiğimde ban yiyorum bu herifle dalga geçmeyen yok maşallah. Bence elimizde torreiradan sonraki en iyi orta saha. Kötü oynamıyor gayet beğeniyorum bully leme işinin son bulması gerek özellikle bizim taraftar tarafından.

Afbeelding

Su adamin takimda tutulmasi, sahada oynamasi, formamizi giymesi armaya hakaret yemin ederim hakaret. Bu formayi layigiyla giyen onlarca yuzlerce eski oyuncumuza hakaret. Gocup giden eski efsanelerimize hakaret.

Bunlari neden diyorum. Mesela bir oyuncu vardir atiyorum Halil. Adamin kapasitesi belli o kapasite dahilinde elinden geleni yapiyor. He o da bu formayi giymemeli ama en azindan skandal bir durum degil

Fakat bu Ndombele prof futbolcu adam pofuduk sisman bir tip. İs ahlaki yok, kimseyi taktigi yok, futbol oynama istegi yok, iyi olacagi da yok. Fakat buna ragmen hala kadroda tutuluyor

İsin daha aci kismini soyleyeyim. Kadroda tutulmasinin sebebi yollarsak yerine adam almak zorunda kaliriz diye dusunmeleri. İste bu kadar aciz duruma dustuk
Amatörce yönetildigimizin kanıtıdır. Net hatırlıyorum yılbaşı zamani bir haber okumuştum takım adı hatırlamıyorum ama yılbaşı dönüşü tek tek kilo tespiti yapilacak kilolu dönenlere maaş kesinti yapilacak diyorlardi. Alman takimlariydi bunlar. Kulübün disiplin talimati yok mu? Kardeşim sen bize kac kilo geldin salliyorum 85 şuan kaçsın 105. Hayırdır abicim ne bu iş diyip maaşından kesme hakkımızın olduğunu düşünüyorum. Bunlar profesyonel sporcu. Sakatlığı yok birşeyi yok. Sudan sebeplerle herkes o zaman obez gibi dolaşsın.

Elden çıkarılmalı artık, kim ne kaybeder abi
Ndombele kaybeder
Kaç ay oldu hala kilo konuşuyoruz

1 dakika bile süre vermezdim ben olsam. Adam ayı gibi olmuş.

Oynaması diğer oyunculara saygısızlık olur. Devre arası mı gider yoksa sezon sonu mu bilemem ama olmuyor işte zorlamaya gerek yok.

Bir kaç maç sanki ışık verir gibi oldu ama şu kiloya baksana azalacağına artıyor sanki.

Top ayağına gelince kalitesini belli ediyor ama fizik gerçekten rezalet. Tam bir halı saha yıldızına dönmüş.

olympique-lyonnais-v-montpellier-herault-sc-ligue-1.jpg

Kıyaslama yapılması açısından, Lyon'da ilk çıkışını yaptığı dönemki fiziği böyle.

şu adamın böyle bi dayıya dönüşmesi kendisinin ne kadar düşük mentale sahip olduğunu gösteriyor.

Geri
Üst Alt