Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı kişi degiller
AbisiAynı kişi degiller
Amatörce yönetildigimizin kanıtıdır. Net hatırlıyorum yılbaşı zamani bir haber okumuştum takım adı hatırlamıyorum ama yılbaşı dönüşü tek tek kilo tespiti yapilacak kilolu dönenlere maaş kesinti yapilacak diyorlardi. Alman takimlariydi bunlar. Kulübün disiplin talimati yok mu? Kardeşim sen bize kac kilo geldin salliyorum 85 şuan kaçsın 105. Hayırdır abicim ne bu iş diyip maaşından kesme hakkımızın olduğunu düşünüyorum. Bunlar profesyonel sporcu. Sakatlığı yok birşeyi yok. Sudan sebeplerle herkes o zaman obez gibi dolaşsın.Su adamin takimda tutulmasi, sahada oynamasi, formamizi giymesi armaya hakaret yemin ederim hakaret. Bu formayi layigiyla giyen onlarca yuzlerce eski oyuncumuza hakaret. Gocup giden eski efsanelerimize hakaret.
Bunlari neden diyorum. Mesela bir oyuncu vardir atiyorum Halil. Adamin kapasitesi belli o kapasite dahilinde elinden geleni yapiyor. He o da bu formayi giymemeli ama en azindan skandal bir durum degil
Fakat bu Ndombele prof futbolcu adam pofuduk sisman bir tip. İs ahlaki yok, kimseyi taktigi yok, futbol oynama istegi yok, iyi olacagi da yok. Fakat buna ragmen hala kadroda tutuluyor
İsin daha aci kismini soyleyeyim. Kadroda tutulmasinin sebebi yollarsak yerine adam almak zorunda kaliriz diye dusunmeleri. İste bu kadar aciz duruma dustuk
Paçalı don giymiş davar. Tövbe tövbe.Aga bu adam gitsin ya. Zerre futbol yok aklında; bunun alacağı süreyi Eyüp,Hamza,Efe alsın
![]()
zuhahah ulan dün maçı izleyemedik, özeti izliyorum sabah, uzaktan bunu bir gördüm, kemal sunal donu giymiş zannettim ilk önce.
İsmail Kartal çok iyi hoca aslındabjkli ailton mu ne vardı böyle obez onla çok dalga geçmiştik başımıza geldi.
dünyanın en iyi kalorifer uzmanıİsmail Kartal çok iyi hoca aslında