- 17 Ağustos 2009
- 41.894
- 30.279
- 3.448
Yalan haber.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombele'nin sözleşmesiyle ilgili her türlü haber doğru olabilir. Angelino'nun opsiyonu kullansaydık Angelino'ya ödenecek ücreti ve süresini de yazmamışız. Maç sayısını da kap'a yazmadık.Yalan haber.
Kulüpten haber alabilen herkesin yalan olduğunu bildirdiği bir durum. Oraya oyuncu alınmayacaksa oynaması normal. Sergio sakat olmasa 90dk oynamazdı. Ligde oynatmadığı için burada oynatıyor işte. Kendi kendisine algı üreten garip bir şeye dönüştü Galatasaray taraftarı.İşkencenin bitmesine son 357 dk.
Açıklama: arkadaşlar artık maalesef sadece akşamları belirli saatlerde forumda olabileceğim.
yengenizle fena kapıştık forum şifremi random değiştirmiş. telefonda üyeliğim kapalı sadece pc de açık ve şifre hatırlatma yok.
bir kaç gün sonra foruma giremezsem bilin ki pc çöktü.
ne oldu? ne problem var derseniz. eskisi gibi istekli değilmişim bu da forumdaki erkeklerden kaynaklanıyormuş. beni baskıladığı için kendimi sergileyemiyormuşum.
bilgisini vermek istedim.
Eger gerecekten boyle bir zorunluluk varsa duydugum en aptalca sözleşmelerden birini yapmış vizyon sahibi yöneticilerimiz.Uğur Karakullukçu: "1.250 dakika oynama zorunluluğu var. Para ödememek için oynatılıyor ve yollanmıyor."
Eger gerecekten boyle bir zorunluluk varsa duydugum en aptalca sözleşmelerden birini yapmış vizyon sahibi yöneticilerimiz.
Uğur Karakullukçu: "1.250 dakika oynama zorunluluğu var. Para ödememek için oynatılıyor ve yollanmıyor."
Sezon başına gittim biran .Taraftar gece boyu baskı yaptı ve yola çıkan adamı geri çevirttiler.Sonuç:Ndombele..Başka söze hacet yok maalesef. Buarada söylediklerine katılıyorum. Arada kaynamasın.Cok samimi soyluyorum Vecino gelse Clde gruptan cikmistik ve ligde +3-4 fazlamiz vardi. Vecino mukemmel bir adam degil ama bizim orta sahamizda karadelik var ve bu karadeligi 12 senedir Seria A'da olan, Fiorentina, Inter, Lazio kariyeri olan Vecino doldururdu. 300 kusur Seria A maci olan, 100e yakin Uruguay milli takimi maci olan Vecino hele ki vatandasi Torreira ile cok iyi ikili olurdu
Ndombele'yle Barış ne alaka yav? Barış 1 maç kötüyse ndombele sezon başından beri kötü. Trabzon Antep Samsun maçlarında gtümüzü kurtaran Barış'tı bu maç iyi değildi diye linç mi edelim? Kaldı ki dinlenmesi gerekiyordu zaten. Kupa maçı diye sallamamıştır diğerleri gibiKendisi iyi oynamadı ancak;
Forumca "vurun kahpeye" moduna geçildiğini düşünüyorum.
Dombele'den farksız bir performans göstermeyen oyuncuların hiçbirine bir şey denmedi. Özellikle Barış. Dün sahada Dombele'den bile kötüydü.