#91 Tanguy Ndombélé

Almadan önce hiç mi kontrol etmedik ne yapmış ne etmiş diye 3 milyon maaş veriyoruz boru değil. Sağlık kontrolü sirasinda hiç mi fark edilmedi kilolari.
Haklısın, bunu alacağımıza 3 milyona scout transferi yapardık, şimdi Köhne için 3 milyon vermiyoruz gidip emektar birinin yıllığına 3 milyon veriyoruz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tribünlerin bugün itibarıyla artık makaraya aldığı düşünüyorum çünkü girdikten sonra bir ara ters dönüp dripling atıp pas atınca gol atılmış gibi ses çıktı.

Sezon başı beklentim belliydi niye tutmadı diyemiyorum %90'lık risk almıştık tutmadı eğer risk düşük bir transfer olsa o zaman neden olmuyor diye düşündürürdü ama risk durumundan dolayı düşündürmüyor.

Oyuncularımızın fiziksel özellikleriyle alakalı aşağılayıcı ifadeler kullanmak ceza sebebidir.

'dombili' 'ndombili' vb. ifadeleri kullanmayalım.

Daha fazla kimse ceza yemesin diye konu bir süre kapalı kalacak ve uyarı mesajını her konuyu açan üye görür.
Sert erkek napiyon

Gecen Bandirmaspor macinda canli gordum, bu arkadas en az 100kg malesef. Yani bir pro topcu vucudu gectim, tam bir iki cocuk sahibi bazen hali saha yapan baba profili.

Adam o kadar takmiyor ki, isinmada bile makara yapiyor takim arkadaslari, rakip ve kaleciler ile..

Cok orjinal bir karakter, muhabbeti falan kesin 10 numaradir bunun.. ama gel gor ki koskoca GS buna 6 ayda kilo verdiremeyip bir de sahaya suruyor. Orta sahamizda gorev yapan Hagi, Tugay, Melo gibi insanlara gercekten hakarettir bu.

Gecen Bandirmaspor macinda canli gordum, bu arkadas en az 100kg malesef. Yani bir pro topcu vucudu gectim, tam bir iki cocuk sahibi bazen hali saha yapan baba profili.

Adam o kadar takmiyor ki, isinmada bile makara yapiyor takim arkadaslari, rakip ve kaleciler ile..

Cok orjinal bir karakter, muhabbeti falan kesin 10 numaradir bunun.. ama gel gor ki koskoca GS buna 6 ayda kilo verdiremeyip bir de sahaya suruyor. Orta sahamizda gorev yapan Hagi, Tugay, Melo gibi insanlara gercekten hakarettir bu.
Aynı maçta bende statta gördüm gayet normaldi. 2 insan aynı şeyi bu kadar farklı nasıl görebiliyor?

Ben daha iyi oynarim. Hala kadroda yer bulup oynaması bu kulübe hakarettir. Seviyemizi düşürüyor bu herif.

3 milyon euroya alt yapı tesisini baştan yapardık yazık su adama verilen paraya yazın başından beri bizi beklemesi boşuna değilmiş şimdi biz bekliyoruz top oynamasını geçmiş olsun. Tüm yaz 8 numara arayıp gidip ndonbeleyi almamız komedi bu forumda beğenilmeyen ndiaye bu adamdan 10 kat katkı verdi kulübümüze..

böylesini de gördük senelerce dillerden dillere destan olacak..

Geri
Üst Alt