#91 Tanguy Ndombélé

yetenegıne bu kadar ihanet eden bir bu ,birde adriano var bence...bunda ki yetenek bende olsa bu kiloları vermek için ölüm orucuna girer kiloları verirdim..

Buna niye kızıyorsunuz ki?

Kafada futbolu bitirdiğim halde beni transfer ettiler diye kendi bile dalga geçiyordur şimdi içinden.

Bunu ve Ziyech’i alan kişiler kimlerse onlara hesap sormalı.

Oynayınca suçlu

Oynamayınca suçlu

Muslera
Aurier Davinson Apo Köhn
Ndombele Torreira Demirbay
Barış Icardi Zaha​

Şunu bir defacık bile olsa izlemek isterdim

Bu adamın hala gs forması giymesi yönetim için bir utanç vesikasıdır

Bu ve ziyech gibi adamlar takımın sinerjisini de bozar. Devre arası maaşını verip gönderecektin, zaten hiçbir halta yaramıyorlar bari gitsinler de ortamı bozmasınlar

Oynayınca suçlu

Oynamayınca suçlu

Muslera
Aurier Davinson Apo Köhn
Ndombele Torreira Demirbay
Barış Icardi Zaha​

Şunu bir defacık bile olsa izlemek isterdim
Oynadigında rezalet oynuyor çünkü reis, oynamadıgında da oradaki ihtiyacı göze çarptırıyor yokluguyla.

Bu ve Ziyech denen rezili devre arasında gönderememek şampiyonluğa mal olmaz umarım. İkisinin de Galatasaray'ı, takımı umursadığı yok.

Ki şampiyon olursak birde hiç hak etmedikleri ve katkı sağlamadıkları halde şampiyon apoleti ile gidecekler kulüpten.

Devre arası ilk göndermemiz gereken adamı listeye bile yazdık. Eyüp bunun yüzünden listede yoktu.
O sözleşmesindeki zorunlu oynatma süresi maddesi doğru sanırım çünkü oynadığı ilk maçtan sonra bir daha forma yüzünü görmeyecek biriydi.

iş ahlakı yok adamın. tottenham'la kontratı bitince yıllık 500 euroya fransa 5. liginde top oynar artık.

Geri
Üst Alt