#91 Tanguy Ndombélé

Üzgünüm ama bu adamı seviyorum lan.

Olm herif eşşek gibi sempatik bir adam. Hareketleri vs efsane.

Şu adam keşke bi gol atsa da gol sevincini görsek.

MAcin son 5 dakikasi oyuna giriyorsun sanki 90 dakika kosmus gibi yorulmus pasam topu kontrol edemiyor ayagindan aciyor. Bu herifi direkt kadro disi birakmak lazim. Hak etmiyor formayi giymeyi.

Bir ara pası yaptı geçseydi 2 dakikada asist yapmış olacaktı.Ziyech ve oliviredan daha karakterli sanırım ki Okan hoca oyuna alıyor

Aşırı doğru tespit. Bence sanılan aksine kendisine söylenen her şeyi yapıyor ve antrenmanları aksatmadığı gibi Okan hocaya karşı son derece saygılı davranıyor. Kendisinin hiç abuk bir hareketini görmedik.

hala inanasım var bu adama ama kendi bile kendine inanmıyordur yoksa tam aradığımız oyuncu tipi

bana milyon eurlar verseler kendimi parçalar sahada yok arkadaş futbolculara parayı peşin vermeyeceksin maç başı en iyisi

Lan bari galibiyet kutlamasında elinde telefon kafanı uzatmak yerine gül seviniyormuş gibi falan yap be adam. Futbolun da bir beklentim yokta birde bu hallerini görünce iyice kıl oluyorum.

Yine eğlendirdi bizi kral ya galip gelirsek seviyorum bu adamı maça renk katıyor.

Aşırı doğru tespit. Bence sanılan aksine kendisine söylenen her şeyi yapıyor ve antrenmanları aksatmadığı gibi Okan hocaya karşı son derece saygılı davranıyor. Kendisinin hiç abuk bir hareketini görmedik.
Öyle olsa napolide oynayamazdı zaten

Napolide bizim gibi son 10-20dk oynatmış genelde

biraz forma girse oyuna girip enerji verir aslında

Les diyorujm bir oyuncumuzun performansi hakkinda uzun zamandir ilk kez.. Sanirim en son karpuzcu kalecimiz ve devaminda M.Sarp'a demistim defansif (golge press) acidan. Abi bu adami ben izledim vakti zamaninda, gayet de kivrak ve gucluydu. Once mental sonra da kilo problemi var. Tipik Afrika kokenli oyuncu iste.. Salmis. Isi bitirmis, para da guzel.. Olmaz bundan.

Enteresan bir sekilde sakat oldugu dönem kilo vermis

Fotodan anlaşıldığı üzre iki gözümüzün çiceği dışlanmakta, yalnızlık çekmekte

Aurier'nin kadroya girmesiyle 5-6 maçlık bir resital ile yüzyıllarca unutulmayacak bir perf. vereceğinden şüphem yok

En azından Sergio gibi çok büyük hatalar yapmıyor. Yüz ifadesi genellikle umursamıyor gibi ama oyununu çok fazla eleştiremem

Zaten faydan yok, bir de duran topta penaltı yaptırıyordu. Elleri açıp gözleri kapatarak zıplamak nedir?

Şampiyonluk yolundaki kilit adamımız. :cigara:

Oliviera yerine bunu oynat gitsin.

10 hafta kaldı, kimin sarı kart cezalısı olacağını kimin sakatlanacağını bilemeyiz, herkes yorgun.

İnanın ki bu adama bile ciddi ihtiyaç doğabilir.

Geri
Üst Alt