#91 Tanguy Ndombélé

Valla darbe almasaydı da 11 çıkmazdı büyük ihtimalle de, kanıtlayamayacağım şeyler üzerinden eleştiri yapmak doğru değil diye susayım.
Neden? Zaha Ziyech ndombele kerem demirbay Angelino transferlerinden hangisi ilk 11 çıkmadı da ndombele de çıkmasın?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden? Zaha Ziyech ndombele kerem demirbay Angelino transferlerinden hangisi ilk 11 çıkmadı da ndombele de çıkmasın?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncu hazır olmadan oynatmama gibi bir inadı var çünkü. Bazı oyuncularda bunu anlarım. Sakatlığı engellemek için olsun vs. Ama 5 dk oynatıp hazır değilsin sen kal yedek kulübesinde biraz daha demek 1 aydır bizle çalışan, bizden önce de Tottenham ile full çalışan, bir önceki sezon sonradan oyuna girerek de olsa düzenli oynamış bir adama yapılacak bir yöntem olamaz. Ndombele'nin şu ana kadar takıma adapte edilememesi hocaya yazar. Bak United maçı geldi, adam ortada yok. En çok ihtiyacımız olan adamlardan biriydi orta sahada. Tek eksiği düzenli süre almak olan adamı 10-15 dk oynatarak mı hazır edeceğiz renktaş.
Ekran Alıntısı.PNG
Zaha geleli 2 ay oldu ilk kez 11 çıktı sanırım ki normal sakatlanmasın vs diye. Bir şey demiyorum.
Demirbay ve Angelino zaten ilk yaptığımız transferler. Yani bu oyuncular çok da doğru örnekler değiller.

Sakatlığı filan da yokken ve takımında antrenman ve kamplara katılmışken, yazı boş geçirmişse, nasıl bir sporcu karakterine sahip olduğu hakkında fikir vermez mi bu durum peki?..Bu yaşta kendi takımında formayı kapmak için de, olası bir transferde gideceği kulüpte vereceği performans için de profesyonelliğin gereklerini yerine getirmesi gerekirdi. 2 aya yakın süre bekletildiği söylenen futbolcunun Ndombele olduğu tahminimi belirtmiştim, diğer adaylar için söz konusu olamazdı. Avrupa' da tek bir kulüpten ilgi görmemesi (Hiçbir haber çıkmadı) de bir şeyleri göstermiyor mu?..

Genel olarak bütün transfer stratejisinin 'okazyon' durumundaki etiketi parlak oyuncular üzerine kurulmasını en başından beri eleştirdim ama yine de transfer edilen diğer futbolculara bir itirazım yok; kimisini herkes isterdi, kimisi şaşırtıcı derecede kötü başlamış olabilir, kimisi fazladan fırsat transferi olarak kabulümdür. Ancak Ndombele öyle değil; transfer döneminin başından itibaren takımın en önemli ihtiyacı, defansif yönden sağlam bir orta saha oyuncusu idi. Bana hiç kimse Paredes ve Amrabat ile çok ciddi ilgilenilip de onlar alınamayınca Ndombele kumarı oynanmasını izah edemez...
Yani bazı düşüncelerine katılıyorum evet ama Sonuç olarak tek yabancı hakkımız vardı ilgilendiğimiz oyuncularda üst düzeydi hicbirini alamadık. Bu riske girmeyi emin ol kimse istemedi ama burada el mahkumdu. Yabancı sınırı olmasa Başka biride alınırdı. Ndombele nin karakteri konusunda zaten bu adam normal biri olsa Galatasaray a alamazsin renktaş. Adam first class orta saha. İsmi bizle anılan oyunculardan çok daha iyi oyuncu. Söyle düşün sağlam bir Ndombele yi şuan dünyada oynatmayacak takim yoktur. Okadar iyi futbolcu. Bu adamın burya gelmesi bile icardi gibi ilginç bir olay. Sadece şunu diyebilirim bu adamın son şansı. Mecbur kullancak. Yoksa bu yaşta futbolu bırakır. Durumu böyle olan oyuncu hazırlanır diye düşünüyorum. Ben sezona damga vuracak oyuncularimizdan olacağını düşünüyorum. Evet bazı riskleri var ama şu ortamda daha iyi oyuncu alamazdik. Bu riske girilirdi. Araplar var işin ucunda birde. Birçok büyük kulüp bazı bölgelerinde istediği oyuncuyu alamadı bu sezon. Elimizde çok değerli ama biraz sorunlu bir futbolcu var. taraftarla birleşince başka bisey izleriz. Tek isteğim avrupadan elenmeden şu adam kendini bulsun. Sonrasını hep beraber gorcez zaten. Ndombele iyi oyuncu. Sadece zamanı var az. Zaha gibi Icardi gibi. Dediğim gibi bu adam böyle olmasa alamazdik zaten. Okan Burugun tek sevdiğim özelliği bu konularda çok iyi işte. Bazen teknik taktikten daha önemli bu. Vücut dilinden anladığım da bu adam yakında sağlam gelecek

Son halini merak ediyorum, muhtemelen antalya macinda oynayacak

Geleli 1 ay oldu 39 dakika süre almış sadece

5 kg ver ilk 11e gir gerisini sonra verirsin
20091.jpg

bunu da ayni zaha gibi ilk11 baslatmamiz gerekiyor kazanabilmek icin

demirbay da misal sonradan girdigi maclarda kötüydü

ilk ilk11 basladigi macta cok iyi sinyaller vermisti

hacı abi az tempo artık ya. ligi yarılıyoruz daha ayağına top değmedi.

Manu maci cidden tempolu mac olur, bu arkadas hazir olsa bu tempoya karsilik verebilir ama gel görki kisa süre aldi hic bir macta tempolu futbol cikaracak bir görüntü cizmedi. Ne olacak bunun hali cidden merak ediyorum. Bu kadar zamandir antremana cik ve hala bir 45 dakikalik oynama gücün olmasin, bu sezonun heralde en yanlis transferi olacak gibi duruyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sarri bırakmamış da belki ısrarcı olsak Vecino'yu alırdık daha iyi olurdu en azından hazır adam.

Antrenmanı izledim de hareketleri düzgün yapmaya üşeniyor adam. En ihtiyacımız olan yere böyle bir transfer yapmak nekadar doğru bilemedim

Devre arasına kadar bakarız. Eğer fiziken duzelmezse oyuncu alınmalı. Eğer iyi olursa devam

Birader dombili yüzünden hocaya söylenen mi dersin daha doğru düzgün maça çıkmamışken united deplasmanına 11 yazan mi dersin... şaka mı la bunlar?

Endombili den istedigimiz futbolcu filan olmaz. Kumar oynadılar kaybettiler. Her transfer tutacak değil ama en kritik pozisyon için büyük kumar oynanildi maalesef.

Geri
Üst Alt