#91 Tanguy Ndombélé

girdi, 2 hareket cekti, seven sevmeyen mest oldu, degisik 1 zevk yasadim

5 dk sonra geri dönemedi yav
Bu kaliteye yakışmıyor
Sigara falan mı kullanıyor nabıyor

Şu yetenegi heba ediyor resmen, çünkü çok yetenekli bir adam
Eski prime hali günümüzde olsa bu kez 100+ verirlerdi

Form tutarmı bilemiyorum ,şu maçla takım gaza geleceği açık ,domb da gaza gelmeli ve yakışanı yapmalı

Adam çeyreğe taşır direk form yakalarsa

Eski prime hali günümüzde olsa bu kez 100+ verirlerdi

Form tutarmı bilemiyorum ,şu maçla takım gaza geleceği açık ,domb da gaza gelmeli ve yakışanı yapmalı

Adam çeyreğe taşır direk form yakalarsa

Lyon videolarını izleyince muhteşem bir adam olduğunu görüyorsun, topla çıkıyor, pasla presi kırıyor, şut çekiyor, savunması var. Yaşı da genç, acaba problemi ne ?

Adam zaten bu yeteneklere sahip olmasa Tottenham tarihinin en pahalı transferi olmaz.Erden Timur çok eleştirildi ama bugün Manchester zaferi yasandiysa bonservis rekoru kıran oyunculari dususteyken aldığı için yaşandı.Benim beklentilerim daha büyük.

Lyon videolarını izleyince muhteşem bir adam olduğunu görüyorsun, topla çıkıyor, pasla presi kırıyor, şut çekiyor, savunması var. Yaşı da genç, acaba problemi ne ?
Bence ingilizler
Çok geniş bir konu bu ama ,ingiltere genele bakıldığında aynı fb nin genç yetenek eritmesi gibi futbolcu öğütme makinası bir lig ,onca diğer güzel şeye rağmen böyle de bir lig
Fazlaca egolu bşr lig olduğu için ,arap şeyhi edasıyla at yenisi al modunda geziyorlar

Kabaca örnek vereyim modriç ve kroos onca başarıya rağmen herhangi bir ingiliz klübünde o kadar yıl oynayabilirlermiydi ?

Şu son pozisyonda herkes pası attığı yere takılmış ama çok doğru bir oyun kurulumu denedi orada, Mertens o pası Icardi'nin önüne düzgün bırakabilseydi Barış sağ tarafta kaleci ile karşı karşıya kalacaktı
Orda mertens gösterdi nereye atacagini

antalyada bi 45 oynasın artık, torreira ve boey ölecek

Geri
Üst Alt