#91 Tanguy Ndombélé

Yok abi, kaç ay geçmiş hala hazır değil, ziyech zaha falan hepsi sakatlık yaşayıp döndüler, bu herif niye hazır değil ?
Ne alaka olm at sahaya duramayacak mı 90 dk

Hoca takıntıları bunlar

Koy 3 maç 70 dk bak nasıl hazır oluyor

Ne alaka olm at sahaya duramayacak mı 90 dk

Hoca takıntıları bunlar

Koy 3 maç 70 dk bak nasıl hazır oluyor
Fazlasıyla ezbere bakış açısı olmuyor mu bu dediğin? Oynayacak durumda olsa oynatır hoca. O oynarsa Tete oynamayacak, daha iyi durumda kimi görüyorsa onu oynatmak zorunda. Kolay kazandığımız tek maç yok zaten...

Fazlasıyla ezbere bakış açısı olmuyor mu bu dediğin? Oynayacak durumda olsa oynatır hoca. O oynarsa Tete oynamayacak, daha iyi durumda kimi görüyorsa onu oynatmak zorunda. Kolay kazandığımız tek maç yok zaten...
Derdimiz hazır olmasıysa 10 dk oynamasındansa benim dediğim şekilde olması daha olası, ezbere değil.

Şu an kullanılmıyorsa tercihtir, geleli 1.5 ay olacak napmalıyız hazır olması için daha.

Derdimiz hazır olmasıysa 10 dk oynamasındansa benim dediğim şekilde olması daha olası, ezbere değil.

Şu an kullanılmıyorsa tercihtir, geleli 1.5 ay olacak napmalıyız hazır olması için daha.
Bu adam hakkında iyimser olamıyorum. Tam hazır hale gelemeden vedalaşma ihtimali pek de az değil gibi; umarım yanıltır...

Bu adam hakkında iyimser olamıyorum. Tam hazır hale gelemeden vedalaşma ihtimali pek de az değil gibi; umarım yanıltır...
Benim yorumum hazır olmak üzerine, oynatmak isteyen oynatır.

Tutar tutmaz o oyuncuda zira çalışır ve tutarsa bize ciddi seviye atlatabilir.

F7wKyTCXQAAmhrx

Ilk 11 de baslat eger kosacak hali yoksa ozaman artik devre arasi farkli bir oyuncuya bakalim. Cünkü bu zamana kadar bir 45 dakika dahi cikaramiyorsa, ya saglik sorunu var ondan dolayi kosamiyor yada herif benden artik sirf son 15 dakikalik futbolcu olur isinize geliyorsa diyor.

Zeki topçuymuş kutlarım

Bu pozisyonda araya bıraksa Barış'a gol pozisyonu hazırlayabilirmiş. Araya bırakmak içinde çok müsait pozisyonmuş, diğer defans bayağa uzaktaymış. Lakin önde olduğumuz için ve maçta uzatmalarda olduğundan sanırım top bizde kalsın diye riske girmekten kaçınmış yoksa orayı görüyor pası verecekken vazgeçip dönüyor.

Orta sahadaki adamların içinde en farklı meziyetlere sahip adam gibi duruyor. Beşiktaş maçında atacağı golle %100 Galatasaray modunda takılacağını düşünüyorum.

11'e koymadan önce Buruk Ziyech ile yaptığı gibi bir devre denemek ister. 11'den ziyade 2. devrede daha uzun süre almasını bekliyorum.

Hadi birader sen de zahmet olmazsa oynasan diyorum!!!

Geri
Üst Alt