Ne alaka olm at sahaya duramayacak mı 90 dkYok abi, kaç ay geçmiş hala hazır değil, ziyech zaha falan hepsi sakatlık yaşayıp döndüler, bu herif niye hazır değil ?
Hoca takıntıları bunlar
Koy 3 maç 70 dk bak nasıl hazır oluyor
Ne alaka olm at sahaya duramayacak mı 90 dkYok abi, kaç ay geçmiş hala hazır değil, ziyech zaha falan hepsi sakatlık yaşayıp döndüler, bu herif niye hazır değil ?
Bak hala ya
Fazlasıyla ezbere bakış açısı olmuyor mu bu dediğin? Oynayacak durumda olsa oynatır hoca. O oynarsa Tete oynamayacak, daha iyi durumda kimi görüyorsa onu oynatmak zorunda. Kolay kazandığımız tek maç yok zaten...Ne alaka olm at sahaya duramayacak mı 90 dk
Hoca takıntıları bunlar
Koy 3 maç 70 dk bak nasıl hazır oluyor
Derdimiz hazır olmasıysa 10 dk oynamasındansa benim dediğim şekilde olması daha olası, ezbere değil.Fazlasıyla ezbere bakış açısı olmuyor mu bu dediğin? Oynayacak durumda olsa oynatır hoca. O oynarsa Tete oynamayacak, daha iyi durumda kimi görüyorsa onu oynatmak zorunda. Kolay kazandığımız tek maç yok zaten...
Bu adam hakkında iyimser olamıyorum. Tam hazır hale gelemeden vedalaşma ihtimali pek de az değil gibi; umarım yanıltır...Derdimiz hazır olmasıysa 10 dk oynamasındansa benim dediğim şekilde olması daha olası, ezbere değil.
Şu an kullanılmıyorsa tercihtir, geleli 1.5 ay olacak napmalıyız hazır olması için daha.
Benim yorumum hazır olmak üzerine, oynatmak isteyen oynatır.Bu adam hakkında iyimser olamıyorum. Tam hazır hale gelemeden vedalaşma ihtimali pek de az değil gibi; umarım yanıltır...
Zeki topçuymuş kutlarım
Ya kes beOrta sahadaki adamların içinde en farklı meziyetlere sahip adam gibi duruyor. Beşiktaş maçında atacağı golle %100 Galatasaray modunda takılacağını düşünüyorum.