#91 Tanguy Ndombélé

Kotta 44 beden giyiyor olmalı.

Ridvan Dilmen: "Okan Buruk ile Eylul ayinda konustugumuzda Ndombele'nin hedef ayi Kasim oldugunu bize soylemisti, ondan once form bulmasi zor"

5-10 dk ile istegini,isteksizliğini anlamak mümkün degil.koy bayern macında görelim artık adamı

Yok hala kilo atamamis, olmiyacak kendini futbola verseydi simdiye kilo sorunu kalmazdi. Yönetim akililik edip keske söslesmede bir arka kapi birakip devre arasi gönderme ihtimali koydursaydi.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle devam ederse bir şekilde gönderilir diye tahmin ediyorum. Bizde 6 ay oynamaması kendisinin de kulübünün de işine gelmez; oynayabileceği bir yere gitmek isteyecektir. Biz de hem fazladan bir kontenjan açmış oluruz, hem toplam maliyetinden bir miktar kırpmaya çalışırız...

Henüz yalnızca bir kez 11 başladı. Birkaç maç oynasın öyle değerlendirmek daha makul olur. Asıl üzücü olan Angelino, çok büyük hayal kırıklığı. Ne savunmada ne hücumda hiçbir şey vermiyor.

Oynadığı total sürede olumsuz eleştiri yapabilecek bir durum göremiyorum. Bir miktar maç ritmi yakalarsa bu söylediklerinize pişman olursunuz. Çok iyi adam.

Artık oynaması lazım düzenli olarak, BJK'nin neyinden korktuk da 2 tane 6 numara ile başladık anlamadım. Özellikle oyun 11'e 10'ken Ndombele atacağı derin driblingler ve ara paslarıyla çok daha etkili olabilirdi Kaan'a göre. United-Bayern gibi rakiplere karşı 2 tane 6'yı anlarım ama Ndombele böyle özel maçlar dışında full oynamalı artık, bu adamı oynatmadan form yakalatamazsın.

bizi bu Bayern maçından sıyıracaksın. Sonra ne yaparsan yap.

Florya suyu içer kendini toparlar tekrar parlar dedik ama zannedersem yalan oldu. Uğraşmaya değer bir topçu ama kendisinin de yardımcı olması lazım. 2-3 maç daha sabredilir. Bu sürede formayı kapamazsa şutlarız heralde. Enerj kaybına gerek yok

yaaav adam yeşil zemine bile yakışmıyor, tüm sporcu ya da futbolcu tipoloji algılarını altüst ediyor.

fil.

Antalya maçı hariç doğru düzgün oynamamış. Önce biraz oynasın, ondan sonra değerlendirme yaparız. Az sabır

Hem şampiyonlar liginin hemde süper ligin en can alıcı noktalarındayiz bir an önce toparlansa iyi olur yoksa pahali bir hayal kırıklığı olacak bizim için.

sözlükte paylaşmışlar belki görmüşsünüzdür bile.

ihanet lan bu.

Geri
Üst Alt