- 2 Nisan 2012
- 40.266
- 19.900
- 2.548
Kotta 44 beden giyiyor olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine 8 ve 10 numara eksikliğini hissederdik.Vecino gelse nasıl olurdu diye düşünmeye başladım ben
aha kasımda geldi abicanRidvan Dilmen: "Okan Buruk ile Eylul ayinda konustugumuzda Ndombele'nin hedef ayi Kasim oldugunu bize soylemisti, ondan once form bulmasi zor"
1 ayi daha var ama soyle 3 mac ust uste ilk 11 baslasa daha once form bulabilir.aha kasımda geldi abican
okan hoca ndombelenin potansiyelinin farkındaysa bun yapmalı,bu herif kenara atılacak bi adam degil.bruno fernandesle dalga gecen biri1 ayi daha var ama soyle 3 mac ust uste ilk 11 baslasa daha once form bulabilir.
Böyle devam ederse bir şekilde gönderilir diye tahmin ediyorum. Bizde 6 ay oynamaması kendisinin de kulübünün de işine gelmez; oynayabileceği bir yere gitmek isteyecektir. Biz de hem fazladan bir kontenjan açmış oluruz, hem toplam maliyetinden bir miktar kırpmaya çalışırız...Yok hala kilo atamamis, olmiyacak kendini futbola verseydi simdiye kilo sorunu kalmazdi. Yönetim akililik edip keske söslesmede bir arka kapi birakip devre arasi gönderme ihtimali koydursaydi.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu ara...3 ay onu alacaz bunu tutacaz, o kapımızda yatıyo filan diyip bu adamı almak felaket bi tecrübe oldu.
budur herald.Bu ara...
O, "3 ay bekletimiz Orta Saha" transferi kimdi acaba... Ismi cikmis miydi?