#91 Tanguy Ndombélé

Bu arada devre arası gider diye boşuna hesap yapmayın.
Satış listesi aşağı yukarı belli.
Nelsson deger kaybedilmeden satılacak.
Oliviera'ya şans verilmiyor önümüzdeki maçlarda verileceği de şüpheli.
Hem oliviera hem Ndombele ayni anda gönderilmez.
Daha şans vermediğimiz ve umut vermeyen bakambu var. Ki olsa da olmasa da forvet eksigimiz var ocak doneminde oraya bir cornelius, elmander tarzı bir transfer bekliyorum.
Avrupa dışında transfer yapmayız. 3 transfer harici yabancıyı unutun. Onun da bir tanesi stoper olma olasiligi %99 kalıyor 2 tane onun da biri oliviera elde kaliyor 1 hak.
Devre arası ilk gönderilecek oyuncudur bu dombili..

Takımın içinde huzursuzluk çıkarır bu tembel haliyle genç oyunculara kötü örnek olur

Hatta kabul ederse hemen gönderilsin

Bu arada devre arası gider diye boşuna hesap yapmayın.
Satış listesi aşağı yukarı belli.
Nelsson deger kaybedilmeden satılacak.
Oliviera'ya şans verilmiyor önümüzdeki maçlarda verileceği de şüpheli.
Hem oliviera hem Ndombele ayni anda gönderilmez.
Daha şans vermediğimiz ve umut vermeyen bakambu var. Ki olsa da olmasa da forvet eksigimiz var ocak doneminde oraya bir cornelius, elmander tarzı bir transfer bekliyorum.
Avrupa dışında transfer yapmayız. 3 transfer harici yabancıyı unutun. Onun da bir tanesi stoper olma olasiligi %99 kalıyor 2 tane onun da biri oliviera elde kaliyor 1 hak.
Nasıl bir mantık bu?!..Verim alamadığın oyuncuyu imkan varsa göndereceksin elbette. Varsın yerine aldığın oyuncu Avrupa maçlarında oynamasın; zaten ara transfer sonrası kaç Avrupa maçı oynayacağız ve onlarda Sergio yahut Tanguy' dan ne beklenir ki?..

Devre arası vedalaşmaya en yakın isim sanırım

Hic surpriz olmadi. Bu seneki transfer basari yuzdesi cok dusuk. Parasizliga bagliyorum. Dogru adamlara gittik ama kuslarin parasi oldugu icin onlar aldi.

Devre arası yolları ayırmak şart.

Adam kilo vermiyor + bayern maçında koşma tenezzülünde bile bulunmadı. Bu adam futbolu bitirmiş kafasında

Erden Timur'u severim. Hep görevde kalmasını isterim. Ama transfer işinde profesyonel yardıma ihtiyacı var. Buruk'un ve ya bizim ekiplerin yardımı değil ama. Danışman ihtiyacı var. Bu sezon transferler pek iyi olmadı. Evet, harcama limiti yoktu ama transferlerden ne bizim hocanın, ne bizim izleme ekiplerinin topçudan anladığı gözüküyor.

images

Nasıl bir mantık bu?!..Verim alamadığın oyuncuyu imkan varsa göndereceksin elbette. Varsın yerine aldığın oyuncu Avrupa maçlarında oynamasın; zaten ara transfer sonrası kaç Avrupa maçı oynayacağız ve onlarda Sergio yahut Tanguy' dan ne beklenir ki?..
Abi gönderemezsin, kış transfer döneminde hem kiraladığın hemde bonservisi sende olan oyuncuyu aynı anda gönderemezsin. Durduk yere ya maaşının tamamını verirsin üzerine de olivieradan beş kuruş alamadan onun da maaşını ödersin.
Hem 5 milyona yakın maaş ödeyip hemde hiç yoktan belki bir işe derman olabilir olasılığını ortadan kaldırırsın.
Bu ikisine teklif gelir giderler okey ama mevcut şartlarda ne olursa olsun kurtulmalıyız kafasıyla hareket edersek kaybeden biz oluruz.

O nedenle şimdilik hiç verim alamadığın ve alamayacağın aşikar olan adam gidecek listesinde duruyor.
Ben bir anda da bu kadar radikal karar alabileceğimizi düşünmüyorum. Hoca da en azından bir miktar daha denemek ister.
Ha ndombele gitmek isterse oliviera elimizde kalır.
Yaz transfer döneminde adamı gönderememişsin kısa kış döneminde hiç gönderemezsin. Bu işin realitesi maalesef bu.

Max 3 yabancı değişikliği olur o da maximum.

Abi gönderemezsin, kış transfer döneminde hem kiraladığın hemde bonservisi sende olan oyuncuyu aynı anda gönderemezsin. Durduk yere ya maaşının tamamını verirsin üzerine de olivieradan beş kuruş alamadan onun da maaşını ödersin.
Hem 5 milyona yakın maaş ödeyip hemde hiç yoktan belki bir işe derman olabilir olasılığını ortadan kaldırırsın.
Bu ikisine teklif gelir giderler okey ama mevcut şartlarda ne olursa olsun kurtulmalıyız kafasıyla hareket edersek kaybeden biz oluruz.

O nedenle şimdilik hiç verim alamadığın ve alamayacağın aşikar olan adam gidecek listesinde duruyor.
Ben bir anda da bu kadar radikal karar alabileceğimizi düşünmüyorum. Hoca da en azından bir miktar daha denemek ister.
Ha ndombele gitmek isterse oliviera elimizde kalır.
Yaz transfer döneminde adamı gönderememişsin kısa kış döneminde hiç gönderemezsin. Bu işin realitesi maalesef bu.

Max 3 yabancı değişikliği olur o da maximum.
Tuna, kafan mı karışık anlamadım.

Söylediğim açık; verim alamadığımız ve pek de ümit vaad etmeyen adamları -uygun şartlar oluşursa- göndermeliyiz diyorum; ''Ne pahasına olursa olsun kovalım!'' demiyorum; Terim' in Felipe' yi, Dursun Başkanın Olcan' ı kovduğu gibi...

Sergio' nun 2.750 den daha 2,5 yıllık kapı gibi kontratı var; bonservisi geçtim, bu yılki bütün alacağını verip paketleme imkanı doğsa göndermeyecek misin? Bizde kaldığı müddetçe piyasası artmayacak, daha da düşecek...

Ndombele kiralık zaten. Bizde kalıp yatmaya devam etmesinin hiçbir faydası olmayacak. Belki duruma göre yerine transfer yapıp sözleşmesini askıya alacağız. Bu durum kendisinin de kulübünün de işine gelmez. Total maliyetinin bir kısmından kurtularak Ocakta paketlesek daha iyi değil mi? Onlar da başlarının çaresine bakarlar kısa yoldan...

Bunlar kalsalar da gitseler de orta sahaya takviye yapmak kaçınılmaz bir gerekliliktir; gerek 6-8, gerekse 8-10. Ona göre düşünmeni öneririm...

oynadığı takıma yaptığı işe saygısı yok!!!!

2 ay oldu geldiğinden daha kilolu!!!!

bu arada bakambunun filan en azından gayreti var bunu sahada görebiliyorsun

bu adam açık ara en kötü transfer

Fazla kilolarından mı sakatlandı bu adam ne oynadın da sakatlanıyorsun

İsmini Tonguç olarak revize edelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dele Alli'nin başka şubesi gibi. Devre arası yollanır herhalde.

Luyindama hastaligi var bunda dalga cok buyuk oldugu icin kosamiyor.

Tottenhamli doktorlar keselim de rahatla bu sekilde forma giymen zor deyince ipler kopmus. Son gun erden timuru ariyor teklfin hala gecerli mi diyor.

Oradan okan hocaya soruluyor gelsin deniyor. Bizim doktorlarda farketmiyor tabi cakal ndombele sogutucu jel ile boyleyi uyusturup sinmesine neden oluyor.

Ta ki antremanda okan hoca gorene kadar fazlaligi var bir kac hafta oynamasi munkun degil aciklamasini yapiyor.

Erden Timur'u severim. Hep görevde kalmasını isterim. Ama transfer işinde profesyonel yardıma ihtiyacı var. Buruk'un ve ya bizim ekiplerin yardımı değil ama. Danışman ihtiyacı var. Bu sezon transferler pek iyi olmadı. Evet, harcama limiti yoktu ama transferlerden ne bizim hocanın, ne bizim izleme ekiplerinin topçudan anladığı gözüküyor.

Limit var mı yok mu ? Burada vardı o nedenle bonservissiz isimlere yöneldik deniliyordu

Geri
Üst Alt