Fahri Aksoy
10 Numara!
Molde'yi eleyene kadar yokmuş. CL gelirini garantileyince açılmış. Onun öncesi limiti Icardi ve Demirbay'a ile doldurmuşlar.Limit var mı yok mu ? Burada vardı o nedenle bonservissiz isimlere yöneldik deniliyordu
Molde'yi eleyene kadar yokmuş. CL gelirini garantileyince açılmış. Onun öncesi limiti Icardi ve Demirbay'a ile doldurmuşlar.Limit var mı yok mu ? Burada vardı o nedenle bonservissiz isimlere yöneldik deniliyordu
Molde'yi eleyene kadar yokmuş. CL gelirini garantileyince açılmış. Onun öncesi limiti Icardi ve Demirbay'a ile doldurmuşlar.
www.spurscommunity.co.uk
Bu nedir lan, kadroya bile alınmaması lazım bunun
2 seneye futbolu bırakır bu
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel hikayeLuyindama hastaligi var bunda dalga cok buyuk oldugu icin kosamiyor.
Tottenhamli doktorlar keselim de rahatla bu sekilde forma giymen zor deyince ipler kopmus. Son gun erden timuru ariyor teklfin hala gecerli mi diyor.
Oradan okan hocaya soruluyor gelsin deniyor. Bizim doktorlarda farketmiyor tabi cakal ndombele sogutucu jel ile boyleyi uyusturup sinmesine neden oluyor.
Ta ki antremanda okan hoca gorene kadar fazlaligi var bir kac hafta oynamasi munkun degil aciklamasini yapiyor.
Abi iş oraya gidiyor işte, 1-2-3 derken sonra hepsi şimdi gitsin oluyor.Tuna, kafan mı karışık anlamadım.
Söylediğim açık; verim alamadığımız ve pek de ümit vaad etmeyen adamları -uygun şartlar oluşursa- göndermeliyiz diyorum; ''Ne pahasına olursa olsun kovalım!'' demiyorum; Terim' in Felipe' yi, Dursun Başkanın Olcan' ı kovduğu gibi...
Sergio' nun 2.750 den daha 2,5 yıllık kapı gibi kontratı var; bonservisi geçtim, bu yılki bütün alacağını verip paketleme imkanı doğsa göndermeyecek misin? Bizde kaldığı müddetçe piyasası artmayacak, daha da düşecek...
Ndombele kiralık zaten. Bizde kalıp yatmaya devam etmesinin hiçbir faydası olmayacak. Belki duruma göre yerine transfer yapıp sözleşmesini askıya alacağız. Bu durum kendisinin de kulübünün de işine gelmez. Total maliyetinin bir kısmından kurtularak Ocakta paketlesek daha iyi değil mi? Onlar da başlarının çaresine bakarlar kısa yoldan...
Bunlar kalsalar da gitseler de orta sahaya takviye yapmak kaçınılmaz bir gerekliliktir; gerek 6-8, gerekse 8-10. Ona göre düşünmeni öneririm...
Gerekirse öyle diyeceksin Kemalim. Gs topçusu dürümse de zurna dürümdür fittir.Kendisine Dürüm dedigim için 3 gün mihlanmisim
Ne diyeyim dünyanin en atletik profesyonel sporcusu mu diyem