#91 Tanguy Ndombélé

Buraya bile göz atmak yeterliydi transfer etmeden önce

Gitsinler Tottenham yöneticileri ile konussunlar makul bir ücret üstune verip gönderelim geri diye , kabul etmeseniz kadro disi birakmaya mecburuz kontenjan acmak icin dersek belki geri alirlar.

Hayal pesinde kosmayalim, riske girdik elde patladi. Bu herif sezon sonuna kadar ter idmani yapsin diye kadromuz da bulunmasi icin hic bir nedeni yok.Adam oynamak gibi bir niyeti olsaydi kilo sorununu simdiye hallederdi. Kesin antremanlarda bile izletme hareketler kosular yapiyordur

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyindama hastaligi var bunda dalga cok buyuk oldugu icin kosamiyor.

Tottenhamli doktorlar keselim de rahatla bu sekilde forma giymen zor deyince ipler kopmus. Son gun erden timuru ariyor teklfin hala gecerli mi diyor.

Oradan okan hocaya soruluyor gelsin deniyor. Bizim doktorlarda farketmiyor tabi cakal ndombele sogutucu jel ile boyleyi uyusturup sinmesine neden oluyor.

Ta ki antremanda okan hoca gorene kadar fazlaligi var bir kac hafta oynamasi munkun degil aciklamasini yapiyor.
Güzel hikaye

Toparlamazsa devre arası gönderilmesini zor görmüyorum, Fransa’da bir takımda devam eder.

Orta saha transferi için çalışma yapıyoruzdur, onun dışında da devre arası için Zaniolo gibi bir fırsat dışında transfer beklemiyorum.

Belki yerli kiralık hamleleri olabilir.

Tuna, kafan mı karışık anlamadım.

Söylediğim açık; verim alamadığımız ve pek de ümit vaad etmeyen adamları -uygun şartlar oluşursa- göndermeliyiz diyorum; ''Ne pahasına olursa olsun kovalım!'' demiyorum; Terim' in Felipe' yi, Dursun Başkanın Olcan' ı kovduğu gibi...

Sergio' nun 2.750 den daha 2,5 yıllık kapı gibi kontratı var; bonservisi geçtim, bu yılki bütün alacağını verip paketleme imkanı doğsa göndermeyecek misin? Bizde kaldığı müddetçe piyasası artmayacak, daha da düşecek...

Ndombele kiralık zaten. Bizde kalıp yatmaya devam etmesinin hiçbir faydası olmayacak. Belki duruma göre yerine transfer yapıp sözleşmesini askıya alacağız. Bu durum kendisinin de kulübünün de işine gelmez. Total maliyetinin bir kısmından kurtularak Ocakta paketlesek daha iyi değil mi? Onlar da başlarının çaresine bakarlar kısa yoldan...

Bunlar kalsalar da gitseler de orta sahaya takviye yapmak kaçınılmaz bir gerekliliktir; gerek 6-8, gerekse 8-10. Ona göre düşünmeni öneririm...
Abi iş oraya gidiyor işte, 1-2-3 derken sonra hepsi şimdi gitsin oluyor.
Sonra oyuncu degistirmek en son tercihimiz olmalı. Iyi kötü bir seviyenin oyunculari bunlar götü boklu tsl'de vasıf gösteremeyecek halleri yok. Oynamak istemiyorlar, psikolojik destek vs ile bu oyunculardan verim almaya bakacağız.
Daha şans veremediğimiz bayern altyapılı velet getirdik.
Anlatmak istediğim genel benim zarar etmeden kar ederek değişime gideceksek solbek dahil yapılmalı ancak olmuyor işte elimizde de sözleşme varken elimiz kolumuz bağlanıyor. Mecbur performans almaya bakacağız. Oyuncuları gönderemediğimiz için farklı transfer mevki ve stratejilere yöneleceğiz. Öncelik hesabi ilerleyeceğiz. Yoksa fırsat varsa gitsin olarak bakarsak 6-7 oyuncu göndermemiz gerekiyor.
(Nels, angel, ndom, oliv, cedric, ziyech, zaha(evet zaha))
Şu şartlarda da bende diyorum ki avrupada devam edeceğimiz aşikar. 2 mac 5 mac bilemem hoca ve timurun hayaline göre değişir o iş. Ama bu umut varken 1 dakika sans vermediğimizden kıyım başlar.

Bunlar neler:
1- en önemli mevkimiz forvet. Ilk transferi yaptığımı adamdan kasıma geldiğimiz halde olmuyor. 3.5 ay gibi bir süre bu golü bırak dakika vermek istemiyoruz.
2- oliviera hiç sans vermiyoruz yolcu olacağı aşikar.
3- nelsson gidebilme ihtimali en yüksek olan oyuncumuz.
Önceliğimiz avrupa listesi olacaktır.
O da 3 kişi, 3 kişiden üstünde de o gitsin bu gitsin isteğine giriyor. Kabul etmeseniz de buradan görünen bu.

Benim gördüğüm de
Nels->stoper
Oliv->6 numara
Cedric->skorer 10 numara yada kuzeyli forvet
Başka da transfer olmaz olmayacaktir.

Abi adam çok gamsız ya, insan 1 ayda bile azcık kilo verip form tutmaz mı
Zaten bunun tek sorununun bu olduğu söyleniyordu
Daha da gelişme olmazsa devre arası gönderip cidden dinamik bir ortasaha almak lazım

Bu kafayla giderse birkaç seneye Endonezya liginden sürpriz transfer diye haberini duyarız ...

beklentimden çok daha az "hırslı" ya da futbola şevkli halde şu an. hatta maç bitsede döner baklava takılsam Fifa oynarken gibi bir tembel modu var.

Kendisine Dürüm dedigim için 3 gün mihlanmisim

Ne diyeyim dünyanin en atletik profesyonel sporcusu mu diyem

Şu fizik kalitesiyle TFF 2. Lig Beyaz Grupta bile oynayamaz.

(Böyle diyeyim de belki toparlar. Zamanında kime sövdümse şaha kalktı.)

Devre arası gönderip yerine Salih Özcan çekmemiz lazım yerli kontenjanında elimiz acayip rahatlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndombele hadi be. Boş oyuncu olsan Tottenham, Napoli, Lyon gibi takımlarda oynamazsın mümkün değil. Bu ligin tozunu atan Gedson senin yedeğinin yedeğiydi Tottenham döneminde. Sorunun mental çok belli fizik demiyorum çünkü Prime dönemindede böyleydin. Gerçek Ndombeleyi izlet artık. Sendeyiz
InCollage_20231026_183036457.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt