Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Form tutması çok güzel olur.Yeteneği bu Lig'in üstünde..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O riskle oyuncu alınmaz ama bu sene form tutarsa hem bizim için iyi olur hem de kendisi için seye iyi 1 takıma transfer yapma ihtimali artar.Devre arası Angelino'yu da gönderdiğimizi varsayarsak Avrupa'da satın alma opsiyonu zorunlu olmadan bize kolay kolay oyuncu kiralayan olmaz.Hem de devre arası başka 1 oyuncu getirip maliyeti daha fazla arttırmışta olmayız..Diyelim ki 10 maç üst üste iyi oynadı, sence 15 Milyon Euro verip bonservisini alır mı bizimkiler? İStikrar anlamında çok güvenilir bir adam değil çünkü.
şu ana kadar oynmaması zaten satın alım kısmını sorgulatıyor - Kaan Ayhan müthiş performans veriyor bence %100 o pozisyonun adamı olmasa ama orda bir kaç maçta değişerek rol alabilirdi - Okan Hoca biraz daha garantici davrandı Kaan -Torreira uyumu olunca.Diyelim ki 10 maç üst üste iyi oynadı, sence 15 Milyon Euro verip bonservisini alır mı bizimkiler? İStikrar anlamında çok güvenilir bir adam değil çünkü.
Hiç katılmıyorum. Hocanın asla vazgeçmediği, bekleri de çok önde konumlandırdığı 4-2-3-1 dizilişinde orta ikilinin 6 no özellikli adamlar olması gerektiğini çok kez izah ettim. Kaldı ki Torreira zannettiğin gibi 6 da değil, daha gezgin oynayıp önde pres yaparken çok daha etkili, bildiğin 8 numara yani. O yüzden Paredes veya Amrabat çok daha iyi olurdu. Onlar olmasa bile bir tık altı herhangi birinin takıma kattığı gücü Kaan yeterince ispatlamadı mı?..Ndombele Torreira'nın yanı için belkide alınabilecek en iyi oyuncu profiliydi formundan bağımsız olarak söylüyorum elbette. Hem top saklama kabiliyeti var hemde hat kıran koşular ve paslar atabiliyor ayrıca fiziksel olarak doğal bir üstünlüğü var, Torreira gibi tüm açıkları kapatan çok dinamik bir oyuncuyla müthiş bir match olabilir ama bunun için Ndombele'nin oynama isteği olmalı ve kendini göstermesi gerekiyor. Hala bir şansı olabilir eğer hazır duruma geldiyse Alanya maçında değerlendirilmeli bence.
Hiç katılmıyorum. Hocanın asla vazgeçmediği, bekleri de çok önde konumlandırdığı 4-2-3-1 dizilişinde orta ikilinin 6 no özellikli adamlar olması gerektiğini çok kez izah ettim. Kaldı ki Torreira zannettiğin gibi 6 da değil, daha gezgin oynayıp önde pres yaparken çok daha etkili, bildiğin 8 numara yani. O yüzden Paredes veya Amrabat çok daha iyi olurdu. Onlar olmasa bile bir tık altı herhangi birinin takıma kattığı gücü Kaan yeterince ispatlamadı mı?..
Öyle değil de Mertens ve Kerem' in yerine enerjik 8,5 gibi oynayacak formda Ndombele veya Kamada olurdu, Breivik olabilir gibi görünüyor. 4-3-3 ten bahsediyorum...
İsmi geçenlerden en çok Paredes' i istemiştim. Takımın direkt oyun aklı olurdu. Onun pas kalitesine sahip bir oyuncu yok kadoda. Amrabat, Kaan' dan daha faydalı olur muydu, emin değilim. Kaan" dan çok memnunum, orta sahada banko sayılacaksa stoper ve sağbek rotasonuna takviye gerekiyor; birinin yerli olması tercih edilir...Torreira kismina katiliyorum. Evet, 6 numara ozellikli bir 8 numara demek cok daha dogru olur cunku bazi 6 numara islerini de yapabiliyor (son adam olma, ani pres, agresiflik katmasi vs..) ancak arkasinda olmasi gereken oyuncu tipi bence ne Parades ne de Amrabat. Daha agresif ve defansif yonu yuksek, Kaan Ayhan'in daha tempolu ve agresif/sert olani. Ustune de hava toplarini da alabilmesi. Cok net, Melo'nun daha templosuna ihtiyacimiz var (belki bize geldigi ilk sezondaki hali). Amrabat bir nebze yakin ama Parades bence degil. Neyse, zaten ornek amaciyla vermissin rsmi bir hamle yok sonucta![]()
Genel olarak Roma da Lazio da orta saha transferlerinden memnun değiller.İsmi geçenlerden en çok Paredes' i istemiştim. Takımın direkt oyun aklı olurdu. Onun pas kalitesine sahip bir oyuncu yok kadoda. Amrabat, Kaan' dan daha faydalı olur muydu, emin değilim. Kaan" dan çok memnunum, orta sahada banko sayılacaksa stoper ve sağbek rotasonuna takviye gerekiyor; birinin yerli olması tercih edilir...
Fazla izleyemediim ama Paredes fena değil gibi; şimdiden 4 asiste de ulaşmış. Kamada tutmamış görünüyor. Sözleşmesinin 1 yıllık olması ilginç. Okan Hoca ismen bahsetmiş olduğu için değindim. Lazio göndermek isterse Erden Timur yoklama çekebilir...Genel olarak Roma da Lazio da orta saha transferlerinden memnun değiller.
Aouar
Paredes
Renato
Genduzi
Kamada
Bizde nasıl olurlardı bilemiyorum tabii.