#91 Tanguy Ndombélé

Fazla izleyemediim ama Paredes fena değil gibi; şimdiden 4 asiste de ulaşmış. Kamada tutmamış görünüyor. Sözleşmesinin 1 yıllık olması ilginç. Okan Hoca ismen bahsetmiş olduğu için değindim. Lazio göndermek isterse Erden Timur yoklama çekebilir...
Roma için geçen İtalyan basınında bir haber vardı direkt üçü geçiyordu hatta forumda gördüm sanırım.

Form durumu olarak Kaan'ın yerine oynaması için bir işaret göstermesi gerekir, bu antrenmanlarda Okan Hoca'nın gözlemleyebileceği bir durum ve elbette yabancı sınırı durumu göz ardı edilmemeli.

Delil yok ama 10-15 dk anca çıkarır gibi bi hali vardı. 11 başladığı maçta da top oynamaya müsait bi görüntüsü yoktu. Ayrıca o kadar adam oynarken bunun hiç oyuna dahi girmemesi fiziğiyle ilgili olsa gerek.
Kariyerini kurtarmak için oynaması gereken bir herifi arada bir 10 dakika oynatarak ancak böyle bir görüntü görebiliriz zaten. Üç maç üst üste 60-70 dakika almayan adamların üstünü çizmek sağlıklı değil. 11 başladığı maçta fena değildi, uzun süre oynamayan diğer oyuncularımızın 11 başladığı maçlardaki performansları da çok farklı değildi (Icardi, Zaha, Ziyech vs.). Kaan Ayhan'a da sallıyordun ağabey ama heriften faydalanmanın yolu varmış görüldüğü üzere. Hoca oynatmıyorsa vardır bir bildiğicilik yapacak da değilim.
Nasıl delil yok renkdaş. En son oynadığı maçta koşamadığı açıkça görünüyordu. Arkasına halatla ağırlık bağlamışlar gibi ağırdı.
Katılmıyorum, koşması gerekti de koşamadı denecek bir pozisyon da görmedik.

Kariyerini kurtarmak için oynaması gereken bir herifi arada bir 10 dakika oynatarak ancak böyle bir görüntü görebiliriz zaten. Üç maç üst üste 60-70 dakika almayan adamların üstünü çizmek sağlıklı değil. 11 başladığı maçta fena değildi, uzun süre oynamayan diğer oyuncularımızın 11 başladığı maçlardaki performansları da çok farklı değildi (Icardi, Zaha, Ziyech vs.). Kaan Ayhan'a da sallıyordun ağabey ama heriften faydalanmanın yolu varmış görüldüğü üzere. Hoca oynatmıyorsa vardır bir bildiğicilik yapacak da değilim.

Katılmıyorum, koşması gerekti de koşamadı denecek bir pozisyon da görmedik.

Kaan ne alaka anlamadım ts maçında orta saha oynadı iyiydi sonra stoperde 2-3 maç oynadı hepsinde batırdı ne deseydim yani. Alakasız bi sallayış yapmışsın

Sadece aldığı süre üzerinden övmek yada gömmemek lazım. Bunun antreman bölümüde var hoca ve teknik ekip görüyordur ne yapıp yapmadığını. Oynamıyorsa birşeyleri eksik yaptığındandır.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreira ve Kaan ikilisini dinlendirecek kadar bari iyi olsa

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdiye kadar oynamamıs adam bu saatten sonra oynasa ne olur gonderın gitsin memleketine

Geri
Üst Alt