Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.765
- 20.758
- 1.848
Kondisyonu olmayabilir, pas atamayabilir, şut atamayabilir ama yediğimiz ilk golde aldığı pozisyonu anlamlandırmak mümkün değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben burada bunu yazdığımda bir Napoli uleması vardı kimdi ismini unuttum beni bokluyordu. Buraya dev bir analiz çıkarmıştım maç maç. Napoli'de 11 başladığı bütün maçlarda Napoli geri düşmüştü ve bu herifi çıkarttığında maçı çevirmişlerdi. En az 4-5 maç vardı böyle.geçen sene napolide 1 tane 90dk maçı yok yanlış görmediysem her maçı son 15-20dk girmiş gidip böyle bi adamı alırsan ne bekleyebilirsin ki ?
Napoli gecen sene 90 puanla lig sampiyonu oldu. O takimin ilk 11 oyuncusu sana hic bir sekilde düsmezdi. Henüz 26 yasinda olmasi sebebiyle bir kumar denedik ama olmadi simdilik. Kafasinda futbolu bitirmis gibi görünüyor. Biz bile kendine getiremediysek daha da iflah olmaz.geçen sene napolide 1 tane 90dk maçı yok yanlış görmediysem her maçı son 15-20dk girmiş gidip böyle bi adamı alırsan ne bekleyebilirsin ki ?
Onlar da orta saha transferlerinden verim alamadılar doğru yapmış yani.Sarri Vecinoyu salsaydı daha iyiymiş.
Abv Sarri
En azından Okan hocamın tercih ettiği biri olacaktı ya vardır bir bildiği diye düşünüyorum bazen.Onlar da orta saha transferlerinden verim alamadılar doğru yapmış yani.
ŞLde çıktılar ama ligde orta sıralara oynuyorlar.
Yazın da çokça söylediğim gibi çok fazla orta saha Arabistan’a gitti ve bu da o bölgede arzı azalttı.
Peki Vecino tutmasa ne olacaktı, en az 10 m euroluk kontrat yapmış olacaktık totalde, daha az mı çok mu riskliydi tartışılır.
Y sınırı olan yerde orta saha - sol bek konusunda trade off olmalıydı bence, Angelino aldığın an yabancı orta saha mantıken rafa kalkmıyor ee maliyet yaratsan sol bek ne olacak.En azından Okan hocamın tercih ettiği biri olacaktı ya vardır bir bildiği diye düşünüyorum bazen.
Yoksa ben aylarca Ndombeleyi istedim. Ndombeleyi hayata döndürüp yeniden zirve seviyeye getiririz diye düşünüyordum hep. Ben olsam benim de alacağım risk Ndombele olurdu çünkü tutarsa getirisi acayip yüksek bir riskti. Ama olmuyor…
ben Ndombele'den zaten defansiften ziyade dikine ortasahadan top getirme aksiyonları beklentisindeyim.Ekli dosyayı görüntüle 226919
Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv
Faesle ilgili en açık nokta Reims dönemi üçlü oynuyorlardı genelde, Leicester dönemi de ara ara ikili üçlü değişiyordu bildiğim kadarıyla. İkili oynamak farklı bir iş malum. Ben Nelsson’un gittiği düzende iki yabancı stoper alınsa da biri bek özellikli olur kanısındaydım, Ramos ve Faes gelirse...www.gscimbom.com.tr
Defansif orta saha sanılıyordu o sıralar.ben Ndombele'den zaten defansiften ziyade dikine ortasahadan top getirme aksiyonları beklentisindeyim.
ortasahadaki boşlukların sebebi bence tek adam olamaz - takım olarak üzerinde durulması gereken bir husus daha çok bana göre.