#91 Tanguy Ndombélé

Kondisyonu olmayabilir, pas atamayabilir, şut atamayabilir ama yediğimiz ilk golde aldığı pozisyonu anlamlandırmak mümkün değil.

Boş tenekenin teki. Geçmiş olsun bu herife 65 milyon euro para sayıp çöp etmişler.

2 seneye luyindamanın yanında çıraklık yapar

geçen sene napolide 1 tane 90dk maçı yok yanlış görmediysem her maçı son 15-20dk girmiş gidip böyle bi adamı alırsan ne bekleyebilirsin ki ?

Opera Anlık Görüntü_2023-11-30_123850_www.gscimbom.com.tr.png

geçen sene napolide 1 tane 90dk maçı yok yanlış görmediysem her maçı son 15-20dk girmiş gidip böyle bi adamı alırsan ne bekleyebilirsin ki ?
Ben burada bunu yazdığımda bir Napoli uleması vardı kimdi ismini unuttum beni bokluyordu. Buraya dev bir analiz çıkarmıştım maç maç. Napoli'de 11 başladığı bütün maçlarda Napoli geri düşmüştü ve bu herifi çıkarttığında maçı çevirmişlerdi. En az 4-5 maç vardı böyle.

sampiyonlar ligi müzigi calarken herkesin üzerinde bir heyecan ve gerginlik varken bunun suratta milim oynama yok ne hikmetse.

Napoli gecen sene 90 puanla lig sampiyonu oldu. O takimin ilk 11 oyuncusu sana hic bir sekilde düsmezdi. Henüz 26 yasinda olmasi sebebiyle bir kumar denedik ama olmadi simdilik. Kafasinda futbolu bitirmis gibi görünüyor. Biz bile kendine getiremediysek daha da iflah olmaz.

Bizimkiler umarım çoktan iyi bir 8 bulmuşlardır devre arası getirmek için

Sarri Vecinoyu salsaydı daha iyiymiş.

Abv Sarri
Onlar da orta saha transferlerinden verim alamadılar doğru yapmış yani.

ŞLde çıktılar ama ligde orta sıralara oynuyorlar.

Yazın da çokça söylediğim gibi çok fazla orta saha Arabistan’a gitti ve bu da o bölgede arzı azalttı.

Peki Vecino tutmasa ne olacaktı, en az 10 m euroluk kontrat yapmış olacaktık totalde, daha az mı çok mu riskliydi tartışılır.

Onlar da orta saha transferlerinden verim alamadılar doğru yapmış yani.

ŞLde çıktılar ama ligde orta sıralara oynuyorlar.

Yazın da çokça söylediğim gibi çok fazla orta saha Arabistan’a gitti ve bu da o bölgede arzı azalttı.

Peki Vecino tutmasa ne olacaktı, en az 10 m euroluk kontrat yapmış olacaktık totalde, daha az mı çok mu riskliydi tartışılır.
En azından Okan hocamın tercih ettiği biri olacaktı ya vardır bir bildiği diye düşünüyorum bazen.

Yoksa ben aylarca Ndombeleyi istedim. Ndombeleyi hayata döndürüp yeniden zirve seviyeye getiririz diye düşünüyordum hep. Ben olsam benim de alacağım risk Ndombele olurdu çünkü tutarsa getirisi acayip yüksek bir riskti. Ama olmuyor…

En azından Okan hocamın tercih ettiği biri olacaktı ya vardır bir bildiği diye düşünüyorum bazen.

Yoksa ben aylarca Ndombeleyi istedim. Ndombeleyi hayata döndürüp yeniden zirve seviyeye getiririz diye düşünüyordum hep. Ben olsam benim de alacağım risk Ndombele olurdu çünkü tutarsa getirisi acayip yüksek bir riskti. Ama olmuyor…
Y sınırı olan yerde orta saha - sol bek konusunda trade off olmalıydı bence, Angelino aldığın an yabancı orta saha mantıken rafa kalkmıyor ee maliyet yaratsan sol bek ne olacak.

Hoca istedi de hocanın istediği ve iş yapmayan boşa maliyet yaratan Midstjö gibi olması da muhtemeldi.

Ekli dosyayı görüntüle 226919
ben Ndombele'den zaten defansiften ziyade dikine ortasahadan top getirme aksiyonları beklentisindeyim.

ortasahadaki boşlukların sebebi bence tek adam olamaz - takım olarak üzerinde durulması gereken bir husus daha çok bana göre.

ben Ndombele'den zaten defansiften ziyade dikine ortasahadan top getirme aksiyonları beklentisindeyim.

ortasahadaki boşlukların sebebi bence tek adam olamaz - takım olarak üzerinde durulması gereken bir husus daha çok bana göre.
Defansif orta saha sanılıyordu o sıralar.

Stoperinde hamleli davinson yokken, prese gönderdiğin ama rakip uzun vurduğu için önde toreira da boşa düşmüşken arkada ndombele yerine kim oynasa kötü gözükecekti

Kötü oyunun faturası kendisine kesilmiş ama bunun ndombeleyle alakası olmadığını yerine giren sergiodan sonra daha fazla atak yememizden,hatta demirbay girip üçlüye dönünce daha da fazla atak yememizden anlayabilirsiniz

Ndomb belli ki mesleğine saygısı olmayan biri benim iyiykende beğendiğim biri değildi ama manu maçında en fazla diğerleri kadar kötüydü ekstrası yoktu

Hocamız 3 aydır hazırladığı,bekleyin geliyor dediği adamı öyle bir yerde çıkardı ki yuhalatıp 3 ayı da çöpe atmış oldu

artık iyice emin oldum ki bu adamdan olmaz. gitsin guingampta falan oynasın ama orada bile bu haliyle zor forma bulur.

Geri
Üst Alt