#91 Tanguy Ndombélé

Yener ince bi tık fazlası var diye açıklama yapmış zaten ben bunun aksini iddia etmedim. Ama bu adam bu şekliyle de maçlara çıkabilir maç temposu ve diyetle de bi süre sonra verir zaten kilosunu, ayriyeten vücut yapısı da iri. Atıyorum berkan demirbay %9 %10 yağ da ne oluyor bazı futbolcular topa dokunuşuyla bile oyunun akışını değiştirir
Sorun su ki bu adam gecen sene de antrenmanlara cikti bu sene de. Hem Italya'da hem de Ingiltere'de.

Bunu oradaki doktorlar cozemedi de Yener Ince'mi cozecek? Belki adama sevildigi hissettirilirse futbola donmeye karar verir.

Bir Lyon'daki donemindeki videolara bak bir de Napoli mesela ve adamin ayni cevikligi var de bana lutfen.

Kilosu hakkındaki açıklamalar ilgimi çekti ayrıca içime kurt düşürdü. Keşke Sn. Dr. Y. İnce ne zaman hedeflenen yağlılık oranın varacağına dair de bir şeyler söyleseymiş

Sorun su ki bu adam gecen sene de antrenmanlara cikti bu sene de. Hem Italya'da hem de Ingiltere'de.

Bunu oradaki doktorlar cozemedi de Yener Ince'mi cozecek? Belki adama sevildigi hissettirilirse futbola donmeye karar verir.

Bir Lyon'daki donemindeki videolara bak bir de Napoli mesela ve adamin ayni cevikligi var de bana lutfen.
Tamam da sen kendinle çelişiyorsun, ilk başta alıntı yapıp adamin kilo fazlası var dedin. lyondaki dönemini geri döndürmek için afamin sevildiğini hissettirmek gerek ben de bunu savunuyorum, daha doğrusu adamin futbol oynamaya iştahlı ve futbol oynamayı istemesi gerek, gerisi çok önemli olmayan meseleler, aslında aynı şeyi savunuyoruz. Oynamayı isterse ve kendini atmosfere bırakırsa yeterli fitliğe ulaşır

Tamam da sen kendinle çelişiyorsun, ilk başta alıntı yapıp adamin kilo fazlası var dedin. lyondaki dönemini geri döndürmek için afamin sevildiğini hissettirmek gerek ben de bunu savunuyorum, daha doğrusu adamin futbol oynamaya iştahlı ve futbol oynamayı istemesi gerek, gerisi çok önemli olmayan meseleler, aslında aynı şeyi savunuyoruz. Oynamayı isterse ve kendini atmosfere bırakırsa yeterli fitliğe ulaşır

giphy.gif

Hagi ve Sneijder bu gibi sebepler yüzünden top class seviyede tutunamamış, Sergen olağanüstü yeteneğine rağmen, o yüzden hiç oraları görememiş olabilir mi acaba? Ki Hagi' nin RM zamanında alkol problemi yaşadığı da bilinen bir şeydir. Aynı Hagi GS da maddi-manevi Dünyaları kazanırken, Fatih Akyel' in yıllar sonraki ifadesiyle ''Tanıdığım en iyi profesyonel; özel işinden, sakatlıktan, gripten filan kaçırdığı antrenmanları telafi etmek için mutlaka ekstra idman yapardı'' dediği adamdır. Dünyanın en büyük yeteneklerinden biri için bile başarı zannedildiği kadar kolay gelmiyor yani...
Evet ve bu bahsettiğin isimler topclass seviyede tutunamamış ve turkiyede efsane olmuş isimler, ndombeleyi de en formda zamanında almanın mümkünatı yoktu. Bu kiloyla yararlı olabilir takıma faydası oluyorsa hiç umursamam kilolu vs diye söylemek istediğim o. Adam bu kiloyla premier lig idmanında çıkıyor, geçen sene napolide ortalama bu bi performans sergiliyor, o zaman bizde de oynasın bi görelim

Aradığımız hayvan oğlu hayvan umarım bu adam olur. ( bir yerde duymuştum bu terimi.)

Tam varoşlardan gelip varoluşçu sancılar çeken kişilik tiplemesi. Erden Timur terapi eder bunu.

Oynamaya başladığı zaman yazacağımı şimdiden yazayım.

Allah'ını seviyorsan biraz koş lan.

Bana mi oyle geldi yoksa gercekten cok mu agir? Yalniz kalip bakimindan herkesten daha iri gibi.

Samsun macinda tum transferler sure almali eger hazirlarsa

Maç içinde umarım eli cebinde gezmez ve takım oyununa katkı sağlar. Yeteneğini tekniğini falan hep yazdılar ama bu konuda bilgilerini aktaran arkadaş oldu mu hiç?

Geri
Üst Alt