#91 Tanguy Ndombélé

Fiziğinde eleştirilecek bir şey göremiyorum bizim ligde ikili mücadelelerde çok fark yaratır her türlü ligin üzerinde bir adam

F5lB9zyWIAAkQgy

Modern futbolda 8 numaralar 10 numaralar sağ içler sol içler diğer mevkiler gibi plug-in tak çıkar mevkiler değildir. takımlar oynadıkça rollere uyan orta saha oyuncuları sahada kendine uyan rollere ve alanlara yerleşirler.

O nedenle ndombele gibi farklı meziyetlere sahip topçuları yok solda oynamalı yok 10 numarada oynamalı gibi baskılar saçma olur.

İşin şakası bir yana, 30 kusurlu yaşlardaki bitik yıldızdan ziyade 20li yaşları tercih ederim. Kendi 20li yaşlarda o kadar fırsat teptim, ama şuan toparladım. O zamanlar havai olabiliyor insan. Alkol, uyuşturucu gibi problemler olmadığı müddetce bu riske girilir. Mekan degisikligi insanlarda çok ciddi pozitif etkiler yapar. Önümüzde 6 aylık zaniolo örneği var. Çocuk 180 derece değişti. Mental problemler asılır. Yeter ki medyaya yem etmeyelim. Zaten oyuncu bize bitik gelmedi. Laubali geldi. Torreira Ndombelenin defansif laubaliligini tolere ederse ve hücumda birkaç atraksiyonla tribün desteğini alırsa en çok koşan kendisi olur. Bu kumara girerdim

Bence o kilo fazlası bel bölgesinde değil. İnsanlar o tartıya çıktığında yanlış analiz ediyor
Foto çekildiğinin farkında, karnını içe çekip göğsünü şişirmiş. Erman Toroğlu da fit görünmek için öyle yapar hep de komik bir görüntü oluşur...

adının ndombele olması buyuk şanssızlık. ne kadar kilo verirse versin ndombele deyince şişman bir adam imajı uyandırıyor.

Geri
Üst Alt