#91 Tanguy Ndombélé

Adam hiç hazır değil ve kendini biliyor birkaç pozisyonda dribling yapamadı pes verdi.Hazır olmadan konuşmak boş .İnşallah 1 aya toparlar ihtiyacımız olcak orta saha düştüğünde takım çok zayıflıyor

Zamana ihtiyacı var maç temposunu kazandıkça iyi olacaktır açıkçası bazı hareketleriyle ışık verdi.

Oynadıkça tempo yakalayacaktır ama bu arkadaş normalde de sahayı enine kullanan birisi değil zaten. Hiçbir zaman da olmadı, bu arkadaş toplu oyunda harikalar yaratabilen, pres kıran, rakip eksiltip takımı hızla hücuma taşıyan birisi. Defansif katkısı çok olmayan birisi olmasına rağmen bugün hazır olmadığı haliyle bile eli belinde iyi bir istatistik yaptı. Ayrıca oyuna girdiğinde takımın temposu da zaten düşmüştü, biraz sabretmek gerekiyor. Sorunlarını, negatif yönlerini zaten bilmeyen yok bu adamın. Bunları burada aşabilirse diye alındı bu risk, aşabilirse zaten hayal edilemeyecek şeyler izletir sahada.

Pek hazır gözükmedi ama normal karşılıyorum. Oyun da aşureye dönmüştü iyice. Biraz daha izleyelim.

şu halde clde oynayamaz sanıyorum ki

Bi bok anlamadim valla. Bekleyecegiz.

10dkda birşey anlaşılmaz.Ama bu adama yakın birisiyle oynarsaa verkaçla çıkarır topu.

Verkac yapti aslında ama boey calima girdi,topu kaptırıp

Geri
Üst Alt