Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Önden söyleyeyim işteLan daha adamı izlemedik bile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önden söyleyeyim işteLan daha adamı izlemedik bile
Ahbert senin adamın sıkıntısı ne gamsız gamsız takılıyor. Hala hazır mı değil yoksa mental problemleri mi var. Bak kötü oynuyor demiyorum hiç zorlamıyor sanki epl'de izlediğimiz zaha değil. Bir kere zorladı oda gol oldu.klübü yönetmeye talip olan internet taraftarı bu oyuncumuza gereken fitnıs proğramını da yazacaktır eminim ki çünkü herşeyi biliyolar
Ahbert senin adamın sıkıntısı ne gamsız gamsız takılıyor. Hala hazır mı değil yoksa mental problemleri mi var. Bak kötü oynuyor demiyorum hiç zorlamıyor sanki epl'de izlediğimiz zaha değil. Bir kere zorladı oda gol oldu.
Grabaranın paylaşımını gördün mü hakaret etmiş seviyesiz it.Rakip 10 kişiydi ama bizde 10 kişi gibiydik toparlamasını ümit ediyorum vakte ihtiyacı olduğu kesin en az 1 ayı filan var.
Ona diyeceğim ektedir.Grabaranın paylaşımını gördün mü hakaret etmiş seviyesiz it.
Ona diyeceğim ektedir.
Aralıkta kendi evlerinde basmamız şarttır.
binaenaleyh ortada bir enstantane yoktuFit değil dedirtecek 1 enstantane yoktu
Gel gör ki vay be ne fit dedirtecek 1 enstantane de yoktu
Porto bu sene Arjantin'den 8 milyona bu oyuncuyu aldı orta sahasına. Ve oynatiyorlar 11'de. İlerde 30-40 milyona okuturlar. Bize böyle bonservisler vermektense bedava kiralama + dolgun maaş daha çekici geliyor herhalde. Transfer politikamız bu istikamette degistirmezsek bir sistem takımı kurmamız mümkün olmaz. Bence yıldızları yavaş yavaş çıkarmaya başlayıp buraya doğru evrilmemiz gerekiyor.Kadroda istikrarlı katkı bakımından en az beklentiye sahip olduğum adam. Kapasitesi en yüksek oyuncu olabilir ama niyet ve gayret olmadan bir anlamı kalmıyor. Futbol piyasası notunu vermiş zaten; 26 yaşında bu meziyetlere sahip bir oyuncunun, öncelikle hedeflenen oyunculardan hiçbirini alamadığımız için son gün opsiyonsuz kiralama ile bize kalması kendisi açısından hiç hoş bir durum değil. Bu nahoş durumu değiştirmek için gerekli azmi gösteremeyeceği de genel kabul gören bir kanaat...
Planlama açısından, uçup kaçsa bile saçma bir tercih zaten. Amrabat peşinde koşup, olmayınca Ndombele almak?!..