Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.427
- 21.309
- 2.098
Çabuk hazır ol birader
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis dmc olsa nasıl olurdu sorusuna bir yanıt olabilir.Reis G.tu araya koydu mu kimse topa yaklasamiyor
Evet bazı oyuncular hazır değil ama bu konu bence çok fazla abartiliyorBu adam Tete ve Ziyech gibi boş geçirmedi yazı idmanlara çıktı Tottenham as takımıyla neden en az süreyi bu alıyor ve diğerlerine göre daha az hazır çok çözemedim yalnız
Sen de yilda 6 kusur milyon euro para kazanip isin icin gereken kiloyu vermezsen elestirilirsin. Benim sinir oldugum adamin dogal hali bu diyip bahane uyduranlar.o zamanlar parası yokmus üstad karnı doyuyor artık
niye hala fiziğine saldırılıyor adamın, ne faydası olacak bunun
Sen de yilda 6 kusur milyon euro para kazanip isin icin gereken kiloyu vermezsen elestirilirsin. Benim sinir oldugum adamin dogal hali bu diyip bahane uyduranlar.
Boyuna göre normalden 10-15 kilo fazlası olan adam için vücut yapısı filan faso fiso. İBB adına amatör yarışan atlet bir ahbabım vardı. Herif normalde1.85 boy, 110 kg bir Anadolu delikanlısı idi ki baktığın zaman herhangi bir yerinde fazlalık göremezdin, sırım gibiydi. Kendisine, 95 kg dan aşağısına düşmesinin zor olduğunu, kemik ve kas kütlesi itibariyle zararlı bile olabileceğini söylediğim zaman, 'görürsün' diyerek gülmüştü. Antrenmanlar, Palandöken' de kamp filan derken 72 kiloya kadar düşüp adeta heykel gibi olmuştu. Öyle çok örnek var da bizzat gördüğüm örnekten bahsetmek istedim...Kilo açısından gerekeni yapmazsa Seferovic tarifesi kaçınılmaz görünüyor...
Boyuna göre normalden 10-15 kilo fazlası olan adam için vücut yapısı filan faso fiso. İBB adına amatör yarışan atlet bir ahbabım vardı. Herif normalde1.85 boy, 110 kg bir Anadolu delikanlısı idi ki baktığın zaman herhangi bir yerinde fazlalık göremezdin, sırım gibiydi. Kendisine, 95 kg dan aşağısına düşmesinin zor olduğunu, kemik ve kas kütlesi itibariyle zararlı bile olabileceğini söylediğim zaman, 'görürsün' diyerek gülmüştü. Antrenmanlar, Palandöken' de kamp filan derken 72 kiloya kadar düşüp adeta heykel gibi olmuştu. Öyle çok örnek var da bizzat gördüğüm örnekten bahsetmek istedim...Kilo açısından gerekeni yapmazsa Seferovic tarifesi kaçınılmaz görünüyor...
E düşmüş haliyle, yeniden yükselmesini umarak aldık ki zaten...Önceki kulübünde süre alamayacağı belli olduğu halde bizden başka talibinin çıkmamış olması bunu yeterince anlatıyor...Bu ndombele gibi adamlar fiziklerine bakmazlarsa bir anda çok çok seviye düşüyorlar, mesela ndombeleyi 2 sene sonra Karagümrük forması ile görürsek sasirmayalim çünkü bir anda düşüyorlar
Bu fikri daha önce ifade etmiştim, ikamesi de 6 no olsun denirse Kaan düşünülürdü ama stoper rotasyonu eksik kalır bu defa. 6 alınmadı, bari yerli bir stoper alınsın derken bu ihtimali de hesaba katmıştım; her ayrıntıyı düşünürüm böyle; ben olmasam bitti bu kulüp!Yani katkı verir vermez bir yana ama, ah ulan şu Torr yanına bir tane badem gibi orta saha alacaktık, uzatacaktık ayakları rahat rahat maçları izleyecektik.
Bak Sanchez'e mesela ilk maçtan ışığı verdi.
Tamam son dakikaya kadar Amrabat kovaladık, CL gelirini bekledik kabul zor transferler ama işte insan keşke demeden yapamıyor.
Bütün puzzleın en mühim parçasıydı ya torriera'nın partneri.
Lann bu arada Sanchez'i 6 oynatıp torriera'yı 8 mi oynatsak.?