Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 3.640
- 977
- 1.683
Berkanın topçu olduğunu iddia edenle tartışmam. Necip ne kadar topçu ise berkan da o kadar topçuHe he kerem berkandan daha faydalı değil!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkanın topçu olduğunu iddia edenle tartışmam. Necip ne kadar topçu ise berkan da o kadar topçuHe he kerem berkandan daha faydalı değil!
Takımda nedense Demirbay pas vermek için neredeyse son çare olarak görülüyor? Oysa adam gayet akıllı şekilde topla oynayan oyuncuya yaklaşarak ilk seçeneği sunuyor, çoğu defa da demarke vaziyette oluyor ki topu verseler kısa-uzun paslarla oyunu gayet de iyi açıyor-açacak. Bir sonraki maçı bu gözle izlemeni öneririm...
Bir de Tottenham antrenmanlarının hepsine çıkmış bize gelmedenSon transfer geleli 1 ay oldu artık hazır değil vs ifadeleri geçersizdir. Hazır değil bahanesiyle kimseyi 11 başlatmadık vs diyemez.
Yorulursa 60da çıkar.
7 günde 3 maç varken izin verebiliyorsak fiziksel durumdan memnunuz demekki.
Reis G.tu araya koydu mu kimse topa yaklasamiyor
Muslera
Boey Sanchez Nelsson Abdülkerim
Ndombele Torreira Kerem
Zaha Icardi Kerem
Denenebilir
Mantıklı geldi şaşırdım. Senden beklemezdimMuslera
Boey Sanchez Nelsson Abdülkerim
Ndombele Torreira Kerem
Zaha Icardi Kerem
Denenebilir
Solbekte Abdülkerim mi olur diye sormadın mı?Mantıklı geldi şaşırdım. Senden beklemezdim
Bence olur 40 kere ileri çıkmasına gerek yokSolbekte Abdülkerim mi olur diye sormadın mı?
O dedigin kesin dogru ama bu Ndombele transferini dogru yapmiyor. 3 kusur milyon euroyu cope atmis olmak uzereyiz. Zaten tam bir kumar transferiydi.Bu başlığa yazmak doğru Lazio nun son 2 3 maçına ortalama baktım,Allah korumuş vecino çöpün önde gideni zaten ağır bir herifti şimdi ise beli dönmüyor alsaydik kol gibi bir kazık girermis
Maasi cok düsük olur uzun süre beklersin ama net 3 milyon alan adam icin sabirsiziz demek yanlis olur. Burda tatil yapmaya gelmedi. Teknik ekip hala hazir degil diyebilme lüksüde yok, oyunculara tatil veriyorsan tanguy gibiler idmana devam etmeli, hemi hazir degil hemi tatil ver neden diye sormazlar mi adama?Abi siz böyle sabırsız naapcaksiniz yaa. Çok telaşlı insanlar anlamıyorum.. Bu tür şeyler her takımda oluyo. Bazı oyuncular hazır olsa zaten alamazdin. 200 kusur milyon kadro var diyoruz e Başka nasıl olabilirdi ki. Evet biraz riskli transfer ama kendine gelirse icardinin forvete yaptığı etkiyi orta sahaya yapar. Azcık sabır..
Yani yazı bos gecirmisse normal renktaş şuan yeni yeni hazır hale gelmesi ki inşallah öyledir. Zaten dedim ya bu transferin riskli tarafları var. Ama yuzdeye vurursan okadar da riskli görmüyorum ben. Bu ekip içinde kendini bulur. Galatasaray da güzel bir ortam var. Yaşında geldi artık kendide biliyo bu son şansı. 2 sene bile üst düzey oynasa bizde başka birsey izlerizMaasi cok düsük olur uzun süre beklersin ama net 3 milyon alan adam icin sabirsiziz demek yanlis olur. Burda tatil yapmaya gelmedi. Teknik ekip hala hazir degil diyebilme lüksüde yok, oyunculara tatil veriyorsan tanguy gibiler idmana devam etmeli, hemi hazir degil hemi tatil ver neden diye sormazlar mi adama?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi