#91 Tanguy Ndombélé

Bu adamı hemen kullanmaya başlamalıyız. Lamı cimi yok.

Hakkında tembel yorumları yapılıyor Tottenham forumlarında. Bi çalışsa kendini verse cevher var resmen elimizde. Mutlaka kazanmamız lazım. Demirbay veya Oliviera ile olmaz şampiyonlar liginde.

Formunu bulursa deler geçer. o kısa sürede bir iki tane sırtı dönük alıp top çıkışı vardı gerçekten harikaydı

Kalitesi zaten belli ama hala hazir degil

Süre aldikca daha fit duruma gelecek

Güclü olmasi büyük avantaj,kalcayi koydugu an da rakipleri savuruyor

Bu adama yogunlasalim nolur kazanabilirsek nasi biseye sahip olacagimizin pek farkinda degil sanki insanlar bu herif topcu oglu topcu florya asisindan hemen acil yapmak lazim
Zaha ile ikisi %100üne ulaşırsa, Zahanın kadın futbol takımıyla oynadığı maç gibi ligte ikisi takılır. Hele hele birde İcardi ayak uydurursa vay anam babam

Ne güzel vücut çalımı attı ama pas tercihi fiyasko. Fakat bu adam tuturursa acayip bişey olur gibi.

Ben geliyorum diyor bugün girdikten sonra arzusu ve isteğini sevdim.

Formunu bulursa ortaligi yikar. O cok övülen szymanskiyi (ben de begeniyorum bu arada) kucaginda gezdirir.

Kendisine cok ihtiyacimiz var. Orta sahamiz cok statik.

Zaha ile ikisi %100üne ulaşırsa, Zahanın kadın futbol takımıyla oynadığı maç gibi ligte ikisi takılır. Hele hele birde İcardi ayak uydurursa vay anam babam
Valla hocam hep ilk lyon donemindeki halini ornek veriyorum.Bence o gunlerine donmesinde bir engel yok sıkınsitisi asla fiziksel degil aslinda bu tutturabilsek gercekten dunyanin sayili orta sahalarindan biri bizim oyuncumuz olacak sifir abarti muthis dribbling yeteneginin yaninda adam cok iyi pasorde ayni zamanda hakikaten inanilmaz fark yaratir cok istiyorum ya tutmasini insallah olur

Geri
Üst Alt