#91 Tanguy Ndombélé

adam 10 dk sonra yoruldu

nasıl monte edeceksin
Ligdeki seviye çok düşük. Rakiplerde sol bek, stoper mevkisinde filan oynuyor. Atacaksın sahaya sen de Ndombele'yi. Biz ligde 2 maçta 25 dk oynattık toplamda. Ligde süre verseydik şimdi hazır olurdu. Oynatmazsan nasıl hazır edeceksin. Tottenham ile kampını yapmış. Bizle bayadır çalışıyor. Napoli'de de düzenli olarak sonradan girmiş. Adamın tek ihtiyacı düzenli süre almak.

Valla hocam hep ilk lyon donemindeki halini ornek veriyorum.Bence o gunlerine donmesinde bir engel yok sıkınsitisi asla fiziksel degil aslinda bu tutturabilsek gercekten dunyanin sayili orta sahalarindan biri bizim oyuncumuz olacak sifir abarti muthis dribbling yeteneginin yaninda adam cok iyi pasorde ayni zamanda hakikaten inanilmaz fark yaratir cok istiyorum ya tutmasini insallah olur
keşke, o zaman formasını alırım, kilolarımızda tutuyor hem, göğsümü gere gere giyerim :asd:

Şu adam formunu bulsa kolay kolay top kaybetmeyiz.

Antalya maçında biraz süre alıp milli ara dönüşü zıpkın gibi olmalı. Çok ihtiyacımız var bu yoğun sezonda.

Bu adama topsuz oyunda yok mu deniyordu ben mi yanlış hatırlıyorum

Fiziken daha diri geldi. Artık ligde başlatmak lazım.

Hazır olsa yar etmezlerdi zaten,katkı verecektir…

Antalya maçında 90dk aslanlar gibi oynasa keşke ah bi fiziken diri hale gelebilse neler neler izletecekte işte,

en kötü hali bile > 5x vecino

Hazir hale gelecek cok katki saglayacak Aslan parcasi

Okan hoca milli arada Ndombele’yi hazır hale getirmek için gerekirse bir hazırlık maçı da yapabileceklerini söyledi.
Antalya deplasmanı sonrası 2 haftalık arayı da katınca Ndombele için dönüşte Beşiktaş ve Bayern Münih maçları hedef maçlar olabilir

Valla ben iyi izledim adamı hazır hale geleceğini falan düşünmüyorum zaten gayet hazır daha fazla ne oynayacak messi falan mı olacak. Hocamın acilen daha fazla süre vermesi gerekiyor.

Aldığı kısıtlı süre içerisinde kalitesini belli etti.

Ciddi anlamda bir toparlanma var. Birkaç hafta içinde ilk 11'in değişilmezi olacaktır. Hazır milli ara da geliyor, Beşiktaş derbisiyle birlikte mevzuya tam olarak dahil olur.

Geri
Üst Alt