#91 Tanguy Ndombélé

Kalçayı dayayınca bu haliyle bile top alabilmek çok zor. Çekip indirip durdular. 9/11 ikili mücadele ile oynamış. Artık 11'e yerleştirilmeli kesinlikle.

Artık 11'e yerleştirilmeli kesinlikle.
Bu durumda Kerem ve Apodan sonra 3.cü yerli kim olmalı

Zahayla Tete Baydan daha iyi secenekler, hoca Anhelinhoyu kesmeyecegine göre tek Kerem Demirbay kaliyor. Kaan da olabilir ama o zaman fazla defansif olur orta saha

Dogru duzgun yerli kalecimiz olsaydı bu sorun yasanmazdi

Zahayla Tete Baydan daha iyi secenekler, hoca Anhelinhoyu kesmeyecegine göre tek Kerem Demirbay kaliyor. Kaan da olabilir ama o zaman fazla defansif olur orta saha

Kazımcan'ın oynaması lazım artık, yedek kalmak istemeyen şahıs da istemiyorsa devre arasında kapı orada.
Kazımcan oynasa ne olur mesela? En fazla onun kanadından gol yeriz. E buna da alışığız zaten. O zaman boşuna kontenjan harcamayalım bari.

Maç içinde baya beğendim ilk 10 dakikadan sonra tempoyu sürekli yukarı çekti daha da iyi olacabileceğinin sinyallerini veriyor.

daha stada gelirken yoruluyor gibi sanki

henüz hazr olmasa da tekniğini hissediyoruz bundan sonra her maça başlar inş

Bu adamlar hazır gelmedi zaten maç temposu kazansın diye oynatiyorlar biraz sakin bir maçla kral edip bir maçla adam asma peşindeyiz.

Zaha-icardi-aktürk
Torreira-Ndombele
Kaan
Angelino-Apo-Sanchez-Boey
Muslera​

Ndombelenin daha 1 ayı var. Şu maçta bir şey yapmadı beyler, 3-5 harekete göre mi iyi oynadı diyorsunuz. Eski haline göre aşırı hantal, çabukluğu geriye gitmiş kiloya bağlı olarak. Ndombeleyi tempo kazanması için iç saha maçlarında oynatmak daha mantıklı olacaktır. Deplasmanlar kesin olarak Kaan-Torreira çıkılmalı

kendisinden en iyi verimi almanın yolu 4 3 3 taktiğiyle sahaya çıkmaktır

80 kiloluk dumbbell gibi. Popoyu koydu mu rakip afalliyor.

Ben beklemiyordum 60 dakika cikarabilecegini. Iyiye işaret bu. Iyiye gidiyor adam.

Geri
Üst Alt