#91 Tanguy Ndombélé

En başından beri istememiştim kafa olarak futbola vermiyor.15 m euroda verilmez.

Stadtaydim. Isinmaya cikiyor daha yuruyusu ayagini surte surte lakayit. Tottenham taraftari da yetenegine saygisizligina deli oluyordu. Opsiyonu kullanilmaz boyle giderse. 25 kusur yasinda adam 6 haftada hazir olmaz mi?

Akşam mantıyı yiyip halı sahaya gelen ağızında sigara ile 10 numara bölgesinde klas paslar atan dayılar gibi desem yanlış olmaz herhalde.. ama daha iyi olacaktır güveniyorum kendisine..

Alınırken 11 milyon vecino girene kadar 3 milyon Dombele girsin diye düşündüm. Çünkü statlar adamın kosamayacagini gösteriyor. Iş yapmayacağı belliydi. Son 10-15 dakikalık topçu olmuş. Yeni de degil. Yıllardır böyle.

Devre arası bir orta saha, bir solbek lazım olacak. Ikiside cigersiz olmalı. Sezonu bitirmiş Latin liglerine bakmak lazım.

Uzağa gitmeye gerek yok; Chamberlain' e bakalım. Herif sadece attığı golle değil, oyunuyla da geberik BJK ı diriltip oyunda tuttu...

Sakatlık durumu yok, eski takımıyla kamp geçirmiş, geleli 6 hafta olmuş; hala ''Hazır olsaydı da bilmem neydi''...Buna laf ettik diye zılgıt yiyoruz bir de moderasyondan...

Uzağa gitmeye gerek yok; Chamberlain' e bakalım. Herif sadece attığı golle değil, oyunuyla da geberik BJK ı diriltip oyunda tuttu...

Sakatlık durumu yok, eski takımıyla kamp geçirmiş, geleli 6 hafta olmuş; hala ''Hazır olsaydı da bilmem neydi''...Buna laf ettik diye zılgıt yiyoruz bir de moderasyondan...

1 ay daha bekleyelim reis o zaman zımba gibi olacak.

3 ay onu alacaz bunu tutacaz, o kapımızda yatıyo filan diyip bu adamı almak felaket bi tecrübe oldu.

Bonservisi alınmaz hazır olup olmama meselesi de değil olay Okan hocanın oynamak istediği oyunda pek yeri yok ha ligde derbiler hariç 11'e girer yavaş yavaş Kerem D. ile değişmeli şekilde. Ama Okan hoca Torreira'yı ön alan presinde kullanmak istiyor ki Torreira bu konuda da çok iyi birisi bekler de ileri çıkınca o bölgeye defansa yardım edecek o bölgeyi 3'lüyecek kesiciliği olan ve geriden hat kırıcı, oyun kurulumda iyi adam lazım bu sistemde Ndombele o yüzden devre arası bile belki gidebilir.

Oynamak istemiyor bu adam bence ya, bariz şekilde. Elli saat yerde yatıyor, rakip atakta iken kadraja bile girmiyor defansta. İnanılmaz. Umarım kapakları takar da hastası oluruz

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bonservisi alınmaz hazır olup olmama meselesi de değil olay Okan hocanın oynamak istediği oyunda pek yeri yok ha ligde derbiler hariç 11'e girer yavaş yavaş Kerem D. ile değişmeli şekilde. Ama Okan hoca Torreira'yı ön alan presinde kullanmak istiyor ki Torreira bu konuda da çok iyi birisi bekler de ileri çıkınca o bölgeye defansa yardım edecek o bölgeyi 3'lüyecek kesiciliği olan ve geriden hat kırıcı, oyun kurulumda iyi adam lazım bu sistemde Ndombele o yüzden devre arası bile belki gidebilir.
Doğru diyorsun da bunları aylardır söylüyoruz zaten, yeni bir şey değil. Elalem tutturdu ''Tempolu, driplingle yardırıp rakip ceza sahasını hallaç pamuğu gibi attıracak 8 no'' diye; iş goygoya döndü, ille o tip bir adam istendi. 4-2-3-1 oynayacaksın; orta ikiliden biri stoperlere bile hunharca baskı yapmaya çalışan Torreira, diğeri -en iyi haliyle bile olsa- Ndombele!..Olmayacak duaya amin denildi, özetle...

maldonado sitili takıldı maçta. 1 tane ileri top atmadı herhalde

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt