Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.298
- 4.758
8 numara alınamayınca transferin son günü yapılan akşam pazarı transferi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu senin yazacağına adımın Murat olduğu gibi emindim yavAyakkabı mi lan bu
Evet topuklu ayakkabiAyakkabı gibi adam
Burada limitlerin olmaması da etkiledi bizi. Amrabat müthiş olacaktı oraya olsaydı. Devre arası gelecek bence bir hamle Nelsson falanda satılırsa bir de.Doğru diyorsun da bunları aylardır söylüyoruz zaten, yeni bir şey değil. Elalem tutturdu ''Tempolu, driplingle yardırıp rakip ceza sahasını hallaç pamuğu gibi attıracak 8 no'' diye; iş goygoya döndü, ille o tip bir adam istendi. 4-2-3-1 oynayacaksın; orta ikiliden biri stoperlere bile hunharca baskı yapmaya çalışan Torreira, diğeri -en iyi haliyle bile olsa- Ndombele!..Olmayacak duaya amin denildi, özetle...
Erden Başkanı çok seviyorum ama bu konuda limit mazeretini kabul etmem mümkün değil. Transfer döneminde en öncelik verilmesi gereken mevkiinin orta saha olduğunu bilmeyen mi vardı?..Burada limitlerin olmaması da etkiledi bizi. Amrabat müthiş olacaktı oraya olsaydı. Devre arası gelecek bence bir hamle Nelsson falanda satılırsa bir de.
Erden timur ve okan hoca ndombele ye inansa zaten son güne bırakmazlardı. Yapılan her hamle boş çıkınca mecburiyetten kiraladılar dombeleyiNdombele’nin olmayisina sasiranlara ben sasiriyorum. Bu transfer 3 kusur milyon euro’yu cope atmakla esdegerdi. Ihtimal zaten bu kadar dusuk olmasa biz alamazdik.
Iyide nasil hazir olsun 5 dk. oynamakla. En azindan 1 yari oynamali lig maclarinda.Hazır olmaya çok uzak
Fiziksel olarak da iyi değil gibi bugün ağır kaldı birkaç pozisyondaIyide nasil hazir olsun 5 dk. oynamakla. En azindan 1 yari oynamali lig maclarinda.
Oliveira, Demirbay ve Ndombele şuan için orta sahada dişe dokunur pek iş yapmadılar. Kamyonlar dolusu para ödüyoruz. Çözülmeli.Böyle bir kumara hiç gerek yoktu. Çok iyi performans gösterse bile devam edeceğine güvenip 15 milyon bonservis verilmez zaten. Diğer transferlerin hepsi kabulümdür ama öncelik verilmesi gereken mevkii orta saha takviyesi iken en olmadık profilde bir adam transfer edildi maalesef...
Öyle mal bir fikstür var ki, iki rahat macimiz yok üst üste3 maç üst üste 11 çıkarsa anlarız olur olmazı
Çorba takımla değerlendirmeyi doğru bulmuyorum
Fener maçı hariç derbi kalmadı beşiktaş, trabzon ve başakşehir 3 tane maç bitti. Harbiden fikstürde nefes alacak yer yok.Öyle mal bir fikstür var ki, iki rahat macimiz yok üst üste
Ads + fb kaldi AllahtanFener maçı hariç derbi kalmadı beşiktaş, trabzon ve başakşehir 3 tane maç bitti. Harbiden fikstürde nefes alacak yer yok.![]()