#91 Tanguy Ndombélé

Doğru diyorsun da bunları aylardır söylüyoruz zaten, yeni bir şey değil. Elalem tutturdu ''Tempolu, driplingle yardırıp rakip ceza sahasını hallaç pamuğu gibi attıracak 8 no'' diye; iş goygoya döndü, ille o tip bir adam istendi. 4-2-3-1 oynayacaksın; orta ikiliden biri stoperlere bile hunharca baskı yapmaya çalışan Torreira, diğeri -en iyi haliyle bile olsa- Ndombele!..Olmayacak duaya amin denildi, özetle...
Burada limitlerin olmaması da etkiledi bizi. Amrabat müthiş olacaktı oraya olsaydı. Devre arası gelecek bence bir hamle Nelsson falanda satılırsa bir de.

Ndombele’nin olmayisina sasiranlara ben sasiriyorum. Bu transfer 3 kusur milyon euro’yu cope atmakla esdegerdi. Ihtimal zaten bu kadar dusuk olmasa biz alamazdik.

Burada limitlerin olmaması da etkiledi bizi. Amrabat müthiş olacaktı oraya olsaydı. Devre arası gelecek bence bir hamle Nelsson falanda satılırsa bir de.
Erden Başkanı çok seviyorum ama bu konuda limit mazeretini kabul etmem mümkün değil. Transfer döneminde en öncelik verilmesi gereken mevkiinin orta saha olduğunu bilmeyen mi vardı?..

Zamanında Adnan Polat' ın ''Diawara için 7 milyon Euro bonservis üzerinden kulübüyle anlaştık, oyuncu TR ye gelmek istemedi'' diyip, sonrasında 100 bin Euro bedelle İnamoto' yu transfer etmesi gibi bir şey. Oysa ki TD Gerets' in istediği İsviçre MT kaptanı Vogel 1-2 milyona bitirilecek bir transferdi...

Ndombele’nin olmayisina sasiranlara ben sasiriyorum. Bu transfer 3 kusur milyon euro’yu cope atmakla esdegerdi. Ihtimal zaten bu kadar dusuk olmasa biz alamazdik.
Erden timur ve okan hoca ndombele ye inansa zaten son güne bırakmazlardı. Yapılan her hamle boş çıkınca mecburiyetten kiraladılar dombeleyi

Son dakikalara doğru rakip bizim yarı sahada baskıya başladığında Muslera bi ara yerden kısa oynamaya kalktı o an dedim kaptırırsa yandık az daha kaptırıyordu muhtemelen kaptırsa golü yerdik. :asd:

Böyle bir kumara hiç gerek yoktu. Çok iyi performans gösterse bile devam edeceğine güvenip 15 milyon bonservis verilmez zaten. Diğer transferlerin hepsi kabulümdür ama öncelik verilmesi gereken mevkii orta saha takviyesi iken en olmadık profilde bir adam transfer edildi maalesef...
Oliveira, Demirbay ve Ndombele şuan için orta sahada dişe dokunur pek iş yapmadılar. Kamyonlar dolusu para ödüyoruz. Çözülmeli.

Geri
Üst Alt