Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.298
- 4.758
Boşuna yapılmış bir transfer. Delle alli gibi erken yaşta futbolu bitirmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-3 mac 90dk oynamadan karar vermek zor. Aynisini bakambuya yapiyoruz. 10dk oynatarak ne bekliyoruz bu topculardan? Antalyada ilk11 basladi ve bence fena da oynamadi. Rize macinda 11 baslayabilir bence. Artik zamanidir, görmemiz lazim bi kac mac. Et mi balik mi
Bakti gelisme yok devre arasi vedalasiriz
Renkdas sen benim futbolumu görsen bu neymiş dersinBarış savaş bunun kadar oynar.
Lemina'ya doyamadım be, Torera-Lemina hayali bile güzelBadou N'diaye olur Lemina olur gözünü kapat kimi alırsan al yapsak bundan on kat iyi olurmuş...
Gedson un gelişine de benziyor Gedson da sonradan açılmıştı. Arda TR ye döndüğünde 32 yaşındaydı. Dombele 26 yaşında. Gene de umut var. Tabi şu gerçek mi; Ndombele kimse alınamadığı için mecbur alındı. Bu nedenle zorunlu opsiyon olduğunu düşünmüyorum.Ilk geldigindede yazmistim yine yazacağım. Dombele'nin fizik kalitesi Arda Turan'in Barcelona sonrası hali gibi. Bu saatten sonra yeniden tempo kazanma şansı sıfıra yakin. Yerine biri alınmayacaksa bile devre arası gönderilmeli.
South Park karakteri de olabilir, topçu değil onda hemfikiriz.adam futbolcuya bile benzemiyor, ne biliyim kamyon şöförü gibi görünüyor