#91 Tanguy Ndombélé

2-3 mac 90dk oynamadan karar vermek zor. Aynisini bakambuya yapiyoruz. 10dk oynatarak ne bekliyoruz bu topculardan? Antalyada ilk11 basladi ve bence fena da oynamadi. Rize macinda 11 baslayabilir bence. Artik zamanidir, görmemiz lazim bi kac mac. Et mi balik mi

Bakti gelisme yok devre arasi vedalasiriz
Haklısında Bakambu son maç okadar alakasız bir kafa yapısındaydıki ,resmen eline geçen tüm fırsatları dağa taşa vurdu.mental olarak çok farklı.Biz Gomisten hiçmi çıkmamalıydık diye düşünmeden edemiyor insan.Bakambuya Ziraat dışında hangi maç 11 de oynatma şansı verebileceksinki .Icardi kenarda oturacak Bakambu 11 çıkacak.Aklın kesiyormu? Nasıl 19 gol atmış bende hala oradayım açıkçası

Haklısında Bakambu son maç okadar alakasız bir kafa yapısındaydıki ,resmen eline geçen tüm fırsatları dağa taşa vurdu.mental olarak çok farklı.Biz Gomisten hiçmi çıkmamalıydık diye düşünmeden edemiyor insan.Bakambuya Ziraat dışında hangi maç 11 de oynatma şansı verebileceksinki .Icardi kenarda oturacak Bakambu 11 çıkacak.Aklın kesiyormu? Nasıl 19 gol atmış bende hala oradayım açıkçası
15 dk oynayınca kendini gösterme çabasında. Icardi arkasında olmak kolay değil, Gomis bile sorun çıkardı.

Gedson un gelişine de benziyor Gedson da sonradan açılmıştı. Arda TR ye döndüğünde 32 yaşındaydı. Dombele 26 yaşında. Gene de umut var. Tabi şu gerçek mi; Ndombele kimse alınamadığı için mecbur alındı. Bu nedenle zorunlu opsiyon olduğunu düşünmüyorum.
Zorunlu opsiyon yok zaten. Gedson formsuzdu, Ndombele ise daha 24 yaşında (2 senedir bu durumdaydı zaten) hantallasmis, eski haline donme şansı yok.

15 dk oynayınca kendini gösterme çabasında. Icardi arkasında olmak kolay değil, Gomis bile sorun çıkardı.
Sevgili Keramettin %100 haklısın ama okadar iğreti duruyor ki:(
Bence Ocakta Luis Suarez yada Gomise yönelmeliyiz en azından klübede güven verirler. Dediğin gibi ikna ederek.

Maalesef bende umut ışığı göremiyorum. Son anda yapılmış bir transfer, kimsenin ona güvenerek takım kurduğunu zannetmiyorum. Genel olarak transfer dönemindeki parasızlık elimizi kolumuzu bağlamış görünüyor.

Olm yeteneğin var hemde fazlasıyla, top oyna. İstesen orta sahayı domine edecek adamsın. Kebap yiyip gezen turist gibi takılma.

Bu dombiliye acayip kuruldum ya yemiş içmiş yatmış. Çalışıyorsa yine bişey demiyorum da yok hayır düzelmek için bir çabası da yok ise acilen takımdan uzaklaştırılması lazım, takımı bozar bu ne abi bu herif 100 kilo falan.

Bunu almak zorunda değiliz sanırım Angelino zaten kaçtı gibi bu da böyle giderse büyük darlanırız

tamam paramız yoktu amrabat filan alamadık ama keşke ağustosta 1 tane kiralık ortalama seviye bir oyuncu denk getirseydik

Ben kulup tarihinde boyle bi futbolcu gormedim adam Maho Ağa gibi takiliyor kulupte

Rize maçında da ilk 11 olmazsa devre arasında bakambu ile beraber gönderilecek ilk isim olur gibi

Bu gidişle devre arasında 3-4 transfer daha yaparız

Okan hoca deneme amaçlı sahaya sürüyor böyle giderse formayı alamayacak orta saha bakmaya başlayalım

Geri
Üst Alt