#91 Tanguy Ndombélé

(gercekten oynayan) orta sahanin yaş ortalamasini göz önünde bulundurursak, yerine gelecek topcu genç olmasi lazim

mümkünse jetson fernandez tarzinda biri, veyahut ex-malatyali ndiayihsmiye gibi azman

kaplumbaga hiziyla ilerleyen turistlere hayir

Orta sahada fizik olarak bizi yukarı çekebileceğine ihtimal veriyordum ama belli ki kendisine ve mesleğine saygısı bitmiş bu arkadaşın. Sonradan girdiği birkaç maç fena gözükmesede, şu orta saha kurgusunda bile halen ilk 11 için formayı alamaması, fiziksel olarak fit hale gelmemesi kabul edilemez. İlk yarının kalan maçlarında bu görüntü değişmezse, hiç vakit kaybetmeden gönderilmesi gerekir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(gercekten oynayan) orta sahanin yaş ortalamasini göz önünde bulundurursak, yerine gelecek topcu genç olmasi lazim

mümkünse jetson fernandez tarzinda biri, veyahut ex-malatyali ndiayihsmiye gibi azman

kaplumbaga hiziyla ilerleyen turistlere hayir
Prime Badou Ndiaye renkdas ilaç dikine dikine delerek gidecek adam lazım ...

F5Lu_atWcAAwnUs.webp

Şimdiye kadarki performansı çok büyük hayal kırıklığı. Kendini toparlama emareleri göstermezse, devre arası postalanma ihtimali bile var bence.

2. cezamı da yedim bunun yüzünden.

elbet gideceksin bu takımdan.

Şu an kesin 10 lahmacunu gömüyordur hissediyorum

Baknz: Vecino

Herbokologlar bundan sonra Okan hocanin istegine itiraz etmezler umarim.

kardeşim 32 yaşında vecino ne yapacaktı ki bizde ? lazio nun yedek topçusu. bu sezon ligde 7 maç ortalama 35 dk. süre almış.

man. city'de oynasa anlarım ama lazio dediğin takım zaten senle eşdeğer seviyede.

İnsan bir bakar geçmiş kariyerine utanır da azıcık bir kendine gelir. Daha 2-3 sene önce Premier Lig'de çatır çatır oynayan adam burada 150 Kg.'lık amcalar gibi takılıyor.

Lisede biraz esmer bir arkadaş vardı, lakabı da zifiriydi. Kiloluydu da bir tık. Sıraya eğildiğinde başka bir arkadaş ''zifo, o göt ne lan'' demişti. 20 sene geçti nerdeyse unutmadık.

Ndombele, o popo ne la?

Sorun götte değil ki, o götü kaldıramamakta yoksa gomiste de erik gibi göt vardı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt