#91 Tanguy Ndombélé

Yağmur, kar demeden her gün düşük tempoda 8 km koşarak 1 yılda 105 kilodan 67 kiloya düştüm. Sabah kahvaltıda çeyrek ekmek peynir, diğer öğünlerde yarım porsiyon yapınca yata yata kilo veriliyor. Bu arkadaşın profesyonel futbol kulübü antrenmanlarına çıkarak kilo verememesinin nedeni sadece aşırı yemek olmayabilir, +1 yerli biraları da keşfetmiş gibime geliyor.

Mactan önce kaç hamburger gömüyor ki yürümeye hali yok.
Bununki bağımlılık olmuş artık.
Obezite bölümünde tedavi görmeli

Fanatikte Ndombili diye haber yapmışlar. Haberi yapan belli değil.
Nasıl böyle yazıyolar geniş geniş.

kendisi için çok uygun bir şarkı mizahi açıdan

Hayır arkadaş soy isim de fazla kilolu gözüken bir topçu için sıkıntı sahada coşup bu muhabbetlere hiç mahal vermemesi lazım

Bir fblinin cikardigi habere inanacak kadarmi gözünüz kör
Haber cikarsa ne olacak ki adamda kronik yorgunluk var.
Herif kaplumbaga kadar efor harcıyor.
Bir b.klar var ki bu herif de durduk yere bir anda silindi. Hamburger, ekmek, şeker veya bir başka durum.
10 yıldır şunu sorup duruyorum profesyonel bir sporcunun yani günlük en kötü 20 dakika efor harcayan bire bir top kapma, ısınma şut, kısa sprint yapan bir insanda meme göbek falan olmaz kardeşim.
Bunu icardi de de kabul etmedim, sneijderde de sabride de.

yav harbiden sakatmış işte,fransız basını da yazdı.ama dün antrenmana katılmıs

1698919754052.webp

Adamın kendi kulübü bu kadar dert etmiyor para vermediğimiz kiralama zarı attığımız oyuncu. Tutarsa tutar tutmazsa ne yapalım yani. Ailesi bu kadar umut beslemiyordur.
Kendisinin yerinde olmak isteyecek milyonlar var. 2 sene içinde dünya normlarında orta sayılabilecek taraftar ve bağımlılık bazında da ilk 20de olacak kulüplerinde sans bulacaksın adım atarken bile şuraya devrilsem diye iç geçireceksin.

Adamın kendine saygısı olsa 26 yaşinda dünyanın top seviyeleri varken serbest düşüş yaşamaz. Millet 22 yaşında ödüllere aday gösterilirken yeteneğin ve futbol bilginin zekatı seni elestiren bizleri katlarken kendine ihanet affedilebilir bir davranış değil.

Şu histeri krizlerinden bir çıkın. 3 milyon euroya yakın para verdiğim oyuncuyu da bir zahmet eleştireyim.

Elalem kadro dışı kalıp 1 ay abartısız evde ps oynayip pizza yerken gelip kendini nasıl yırttığı ortadayken. Sakatlık yaşayıp bir miktar gerileyen gamsız denilen adamın oynamak için trip gösterirken yapacağın tek şey bir miktar kendini göstermek. 15 gün önce kendini göstermeye baslar diye beklediginiz adam ortada yok.

Bundan 2 ay sonra ne olur durumu ne olur bilemem ama şu ana kadar gösterdikleri pek iç açıcı değil. Daha doğrusu bişeyler göstermek kendini ispat etmek istiyor mu ondan emin değilim

Bu durum böyle devam ederse devre arasında ilk yapmamız gereken Sergio ve Ndombele yerine adam akıllı bir orta sahaya gitmek olur

Kadroda istemiyor sanirim hoca. Devre arası yollanır.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt