#91 Tanguy Ndombélé

Maç ritmi yakalaması lazım kolay değil hocada sonuna kadar sahada tutma isteği birazda fiziksel olarak iyice güçlenmesini istiyor ama daha fazla çalışmalı 2-3 kilo daha verirse bu iş olur.

Hiç hazır değil, maç temposundan yoksun ki doğal bir durum. Eğer ilk 11 düşünüyor isek süre vermeye devam etmeliyiz.

ii yani IMO
her maç oynasın

Bu arada ben Torreira Ndombele tandemi intihar olur diyodum ama baskılarını acayip pozitif buldum. Mertens de etkili olmuştur herhalde ama Ndombele pres oyununda mümkünmüş

Hala hazır değil. Maç temposuna ihtiyacı var.

Hiç hazır değil, maç temposundan yoksun ki doğal bir durum. Eğer ilk 11 düşünüyor isek süre vermeye devam etmeliyiz.
Eklemek istediğim husus: Manu maçında oynaması için fazla ağır olduğunu düşünüyorum; süreyi ligimizde vermeliyiz. Kaan normalde ağır bir oyuncu olmasına rağmen kendisinden daha atik anlık form olarak.

F_zJYgKW4AA5bHF

Olmiyacak, tamam teknik oyuncu top ayagina yakisiyor ama mac boyu genelde düz kosu yapar gibi kostu, bir iki sprint disinda ciddi kosular yapmadi, hazir olmasa bile bu halde olmamasi gerek sonucta kac aydan beri antreman yiyor. Sezon sonuna kadar kadro da tutarsak bence büyük hata ederiz. Cünkü en fazla bunun bir tik fazlasini oynar daha fazla olmaz. Cünku adamda kendini yorma istegi yok.

Geçiniz bu herif toparlayamaz ama ilk kez bugün istekliydi futbol için fiziksel olarak çok kötü durumda bu iş öyle kilo vermeye falan da olacak gibi değil..

İlk maçlarına göre daha hareketli ve daha istekliydi ama hala tempo olarak çok gelişmesi lazım ama süre bulursa daha iyiye gideceğini düşünüyorum en azından ligde kullanmaya devam etmek lazım bence.

Geri
Üst Alt