#91 Tanguy Ndombélé

Devre arası bir şekilde vedalaşmanın yolu bulunmalı ki yabancı sayısında yerimiz açılmalı; orta sahada bir transfere ihtiyacımız var. Devre arası ilaç olacak ismi bulmak zor gerçi ama bakalım.

Hala bunu savunan olacak mi ? dedik alanya macinda yetersiz diye, temposu yok bu adamin, bizim lig bile buna fazla geluyor bizim eski ndiaye bunu top diye oynar

Doğru düzgün oynatmadığın adamı Alanya maçında birazcık kıpırdandı diye ManU maçında 11 çıkaramazsın. Bu adam olmuyor, görünen o ki olmayacak da, devre arası bir yol bulup gönderilmeli. İyi bir orta saha almalıyız devre arası.

İlk defa biraz daha idare eder göründü gözüme ama yetmez tabii. Yetmiyordu.

Eklemek istediğim husus: Manu maçında oynaması için fazla ağır olduğunu düşünüyorum; süreyi ligimizde vermeliyiz. Kaan normalde ağır bir oyuncu olmasına rağmen kendisinden daha atik anlık form olarak.
Keşke böyle olsa idi. Lig için şans verebiliriz ama bu kulvarda olmamalıydı. Her halükarda ayrılmanın bir yolunu bulmak lazım diye düşünüyorum.

Lig temposunda bile 30 dakikalık oyuncuydu, maç yapmadan toparlanması zor ama 11 çıkacağı maç bu değildi.

Devre arasını falan beklemeden şu maç sonrası defolup gitmeli. Bütün maç hem hücum hem savunmada sadece saklandı hem eşek yüküyle para alıyorsun hem herkes senin katkı vermeni bekliyor aylardır sen sahaya çıkıp yürüyorsun. Eşek herif

Alınmasını en istemeyenlerdendim de bu maç için kendisine bir şey diyemiyorum. Oynayacağı var idiyse de hazır olmadığını sadece hocamız ve birkaç romantik taraftar görememiştir. Hocaya yazar bu berbat performans.

1701290817439.webp

Suç Dombele de değil. Dombele’yi Manu’ya karşı oynatan çılgın adamda. Alanya maçında gördük. Zorlu rakiplere karşı oynayabilecek durumda değil.

Ilk yarıdaki performansından sonra ikinci yarida hala oyunda olması rezaletti.

Geri
Üst Alt