#91 Tanguy Ndombélé

bir dakika tutmayacaksın bunu.. bu nasıl top oynamış bu seviyelerde..

Tv de değilde stadda izleyenler daha iyi anlar adam hareketsiz koşamıyor bile 2 maçtır boşa oynuyor.

iNGİLİZLERİN ARAYA KARIŞTIRIP YALLAH İNGİLTEREYE. Boşuna uçak parası vermeye gerek yok

ne düşünülerek oynatıldı

gerçekten merak ediyorum

neyi yapamayacağı çok belli zaten

en iyi denilen alanya maçında bile rakip kovalayamıyordu

acaba başka hangi özelliği bize katkı sağlar diye düşünülerek sahaya sürüldü

manu bize basar ndombele de topla dönerek pres kırar diye mi düşünüldü ki

Görünen köy kılavuz istemez. Zaten hangi akla hizmet bu adamı kafadan başlatıyorsun. O da çok ilginç. Dandik lig maçlarında bile yetersiz, ruhsuz bir eleman. Ayrıca ciddi bir maaşı var. Neresinden bakarsan berbat. Adama 3 milyon maaş ver sonra yalvar yakar form tutsun diye bekle. En önemli maçına sokup her şeyi berbat et.

neyseki kiralık devre arası kiralık sözleşmesi feshedilebilir diye düşünmekteyim

Devre arasına girmeye ramak kalmışken artık biz taraftarların ''hazırsa, hazır değilse..'' gibi cümleler kurmaması lazım
Kuruyorsak o futbolcu da sıkıntı var demektir
Gitmesi elzemdir

bu kadar erken çoğu topçumuz için karar vermem ama ne sen bizim aradığımız topçusun ne de biz senin aradığın takım. Umarım en kısa sürede yollar ayrılır.

İstanbullu sevmiş alışmış hocam beni gönderme lütfen ben çalışacak değişecekm demiş.Ama bence devre arasına kadar sadece bir gaz aldı.Çok fırın ekmek yemesi kazım Kaan hem stoperde hem bunun yerinde oynadı

Adamın topla 2 metre gidecek mecali yok istekli olsa ne olacak ulan geçen yılı napolide gecirdin geldin burada aylardır antrenman görüyorsun bir gram mi gelişme olmaz

Geri
Üst Alt